Dierenkaarten
(gebarenkaarten deel 3)

© Leer je kleintje begrijpen, dankzij baby- en kindgebaren.

Wist je dat jouw baby vanaf 6 maanden met de handjes kan vertellen wat hij of zij voelt, denkt en wil? Dankzij baby- en kindgebaren zal jouw kleintje minder gefrustreerd en boos zijn en meer rust en verbinding krijgen. Ook merk je dat door het gebruiken van baby- en kindgebaren de woordenschat van jouw kleintje alsmaar groter wordt. En daarnaast - niet geheel onbelangrijk - is het gewoon superleuk om te doen. Dat wil jij toch ook?

Gebarenkaarten deel 3 (dieren)

Maak kennis met mijn allernieuwste set gebarenkaarten: dieren!
Met deze unieke themaset leer je gebaren voor o.a. huisdieren, boerderijdieren en wilde dieren.

● De set bevat 50 kleurrijke kaarten met duidelijke afbeeldingen. Hierdoor zijn ze makkelijk te begrijpen voor zowel volwassenen als kleintjes.

● Elke kaart heeft een unieke QR-code. Scan de code met je telefoon en bekijk direct de video waarin ik je laat zien hoe je het gebaar moet uitvoeren.

Deel 3 - dieren (1)
Stijlelement-quote-resize

"Als ondernemer en moeder van een baby van 8 maanden heb ik vooral heel weinig tijd, maar wil ik wel graag baby-en kindgebaren inzetten voor mijn zoontje. De gebarenkaarten zijn echt de uitkomst voor mij. Ik scan de code op mijn gebarenkaart en kan vervolgens direct de video bekijken op mijn mobiel en het ook direct oefenen met mijn zoontje. Zo praktisch en waardevol! Maar vooral ook superleuk en verbindend om samen te doen. En ook heel fijn dat ik alle gebaren rustig kan nakijken op mijn vrije dag en meer de diepte in kan duiken, wanneer ik iets meer tijd om handen heb, in de online cursus."

- Review van José

Bestel nu:

Deel 3 van het baby- en kindgebaren kaartenset met het thema dieren 

Voor slechts € 37,-

Betalingen
Ouderpagina-zeghetmetjehandjes-gebarenkaarten-FULL

Waarom baby- en kindgebaren leren?

Wanneer je gebaren inzet, zie je heel snel verbetering in de communicatie met jouw kindje. Dit geeft meer rust, begrip en verbinding. Minder frustratie en boosheid. Je ervaart hoe leuk het is om zo met je kleintje bezig te zijn. Ook bevordert het zowel de spraak-, taal- als algemene ontwikkeling. Omdat kinderen al snel de juiste woordklanken gaan maken die bij de gebaren horen, zullen ze zich verbaal eerder en beter kunnen uitdrukken. Bovendien gaan veel activiteiten soepeler, omdat ze dan simpelweg beter begrijpen wat je bedoelt. Over het algemeen hebben kleintjes die met babygebaren hebben leren communiceren meer zelfvertrouwen en durven zich makkelijker te uiten in een groep. De peuterpuberteit behoort tot het verleden en jullie genieten samen van de gezellige momenten. Reden genoeg dus om er al vroeg mee te beginnen!

Stijlelement-pijl-zeghetmetjehandjes-resize

Hoi, ik ben Miša.

Mijn missie is zo veel mogelijk ouders, verzorgers en professionals kennis te laten maken met baby- en kindgebaren en ze ook te leren hoe ze deze methode in de praktijk kunnen inzetten. Op deze manier kunnen we grote en kleine mensen helpen met elkaar te communiceren, zodat ze elkaar beter begrijpen. Wie wil dat nou niet?

LOGO WIT_zeghetmetjehandjes-500px

© 2010-2024 | ALL RIGHTS RESERVED - ZEG HET MET JE HANDJES - PRIVACYVERKLARING

© 2010-2024 | ALL RIGHTS RESERVED
ZEG HET MET JE HANDJES
PRIVACYVERKLARING