Baby- en kindgebaren
docentenopleiding.

Ben jij net zo enthousiast als ik over baby- en kindgebaren en wil jij ook hier je werk van maken? Dan is de docentenopleiding het perfecte traject voor jou! Na 5 maanden al mag jij jezelf baby- en kindgebaren docent noemen, heb je een sterk fundament voor jouw bedrijf en ben je onderdeel van het Zeg het met je Handjes-docententeam. Dat wil jij toch ook?

Over jou!
Ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

 • Jij bent dolenthousiast over baby- en kindgebaren en bent op zoek naar verdieping zodat je dit kunt delen met anderen en jij als expert gezien wordt.

 • Jij hebt een langgekoesterde droom om voor jezelf te beginnen, alleen weet je niet zo goed waar je moet starten en hoe je überhaupt een onderneming opzet.

 • Jij merkt dat jouw onzekerheid je soms in de weg zit en bent op zoek naar zowel houvast, als een specialist die jou kan helpen in deze volgende fase van jouw carrière.

 • Jij wilt persoonlijke begeleiding en vindt het tegelijkertijd ook fijn om in groepsverband te kunnen sparren met andere enthousiaste vrouwen.

Stijlelement-quote-resize

"Ik heb bij Misa de opleiding docent baby- en kindgebaren mogen volgen en wat een feest was dat. Ik ben door Misa zo ontzettend enthousiast geworden hiervoor. Ik ga helemaal aan! De begeleiding tijdens het eerste deel van de opleiding was al zeer prettig en relaxed, maar nu we in het coachings/ bussinesscoachingsgedeelte zitten voel ik me nog beter op mijn plek. Misa maakt dat iedereen zich speciaal voelt. En dan te bedenken dat dit allemaal begon met het aanschaffen van een set gebarenkaarten"

- Review van Tineke

HOME-zeghetmetjehandjes-online-cursus

Klinkt goed, vertel mij meer

Wat kan je van de docentenopleiding baby-en kindgebaren verwachten?

Word een expert in baby- en kindgebaren. Ik leer jou alles over baby- en kindgebaren zodat jij zelf de expert wordt. Ook krijg je exclusief toegang om de door mij ontwikkelde methode © Leer mij begrijpen over te brengen aan andere ouders/professionals.

Werk aan je persoonlijke ontwikkeling. Alles begint bij jezelf. Pas als jij aan jezelf, jouw mindset en overtuigingen werkt, pas als jij in jezelf gelooft, dan kan jouw bedrijf ook groeien. Daarom zullen we in dit traject ook werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan onder andere coaching en familieopstellingen.

Zet jouw eigen bedrijf op. Droom je al langere tijd van het opzetten van jouw eigen onderneming? Ik leer je precies hoe jij succesvol een bedrijf opzet, zodat jij onder je eigen vleugel nog meer ouders kan verblijden met jouw expertise in baby-en kindgebaren.

HANDIG: als onderdeel van deze opleiding kan je LIVE vlieguren maken op een kinderdagverblijf. Jij zoekt de juiste partij, zodat jij jouw kennis en kunde direct in de praktijk kan toepassen. Zie het als een mini-stage waar je op het einde feedback van mij krijgt zodat jij vol zelfvertrouwen onderdeel kan worden van het docententeam. 

Hoe ziet het programma van de
docentenopleiding eruit?

Zeg het met je handjes docententraining

Fase 1

Docent baby- en kindgebaren

Je krijgt een opleiding (theorie) op het gebied van baby- en kindgebaren, taalontwikkeling, motorische ontwikkeling en hersenontwikkeling. Tijdens de opleiding leer je 200 gebaren verdeeld over verschillende thema’s. De gebaren worden aangeboden via verschillende didactische vormen, zodat je ze makkelijker kan aanleren.

docentenopleiding-zeghetmetjehandjes-fase2

Fase 2

Jouw eigen bedrijf opzetten

Tijdens de opleiding leer ik je precies hoe jij succesvol een bedrijf opzet. De volgende thema’s staan onder andere op de agenda; persoonlijke ontwikkeling, business coaching, structuur & planning, doelgroepanalyse, jouw merkverhaal, online visitekaartje.

Zeg het met je handjes docententraining

Fase 3

Praktijkervaring

In fase 3 geef je een training baby- en kindgebaren aan pedagogisch medewerkers van een kinderdagverblijf. Na succesvolle afronding van de opleiding krijg je een certificaat waarmee je zowel ouders als professionals baby- en kindgebaren mag leren. Nu ben je klaar om geld te verdienen als baby-en kindgebarendocent!

Een vliegende start als baby-en kindgebarendocent.

Inmiddels heb ik al meer dan 40 docenten door het hele land getraind die ervoor zorgen dat kinderen zich begrepen voelen én gezien en gehoord worden. Dankzij de door mij ontwikkelde methode © Leer mij begrijpen. Als docent baby- en kindgebaren is het mogelijk om zelf online trainingen te geven. Sta je niet per se te springen om voor de camera te staan? Geen enkel probleem. Als docent kan je je aanmelden voor mijn affiliate-programma. Hiermee kan je mijn online training verkopen en krijg je een vast percentage van de omzet.*

Wat krijg je bij de docentenopleiding?

 • Je ontvangt alle benodigde lesmateriaal zoals handboek voor ouders en een praktische werkmap met alle informatie.

 • Als onderdeel van de opleiding ontvang je de presentatie die je voor jouw klanten kunt gebruiken. Inclusief pagina's met jouw verhaal, foto, logo etc.

 • Je wordt in een warm bad ontvangen dankzij de speciale docenten-appgroep. Er is dus altijd iemand beschikbaar om even mee te sparren.

 • Kom tijdens de interactieve docentenbijkomsten inspiratie opdoen en ontwikkel je verder op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en jouw expertise 'Baby-en Kindgebaren'.

Stijlelement-quote-resize

“Tijdens de opleiding hing er een fijne energie en sfeer. De lesstof wordt op een leuke manier aangeboden; het is een mooie combinatie van theorie en praktijk. Misa kijkt echt naar jou, als persoon en dat geeft een fijn gevoel. Je hoeft het niet alleen te doen, niet alles helemaal zelf uit te vinden en naast de hulp van Misa staan ook de andere docenten voor je klaar en dat maakt deze opleiding juist zo sterk!

Misa geeft de opleiding met heel veel passie en neemt echt de tijd voor jou. Ze is een lieve, enthousiaste vrouw met bergen fijne energie. Door haar jaren ervaring is het niet gewoon lesstof die ze aanbiedt. Ze heeft goede tips uit de praktijk en neemt oprecht de tijd om vragen te beantwoorden. Na een coachingsessie van Misa heb ik weer bergen energie en kan ik in alle rust verder werken aan mijzelf en aan mijn bedrijf.”

- Review van Loes

Hoi, ik ben Miša. Ik maak van jou een docent baby- en kindgebaren en help jou bij het opzetten van jouw eigen bedrijf.

Ik weet als geen ander wat er nodig is om een succesvol bedrijf op te zetten. Zeg het met je handjes is steeds bezig met doorontwikkelen en verder groeien. Inmiddels heb ik al meer dan 40 docenten door het hele land (bekijk hier hun profielen) getraind die ervoor zorgen dat kinderen zich begrepen, gezien en gehoord worden. Dankzij de door mij ontwikkelde methode © Leer mij begrijpen

Als NLP trainer ga ik jou helpen met het verkennen van jouw persoonlijke wereld. Je kan namelijk alleen iemand anders helpen als je jezelf op de eerste plaats zet. Ook geloof ik in de Wet van Aantrekkingskracht; ik laat je zien hoe je hiermee jouw eigen succes kan creëren. Samen hebben wij de mogelijkheid om grote en kleine mensen te helpen met elkaar te communiceren, zodat ze elkaar beter kunnen begrijpen. Hoe mooi zou dat zijn!

Kom je mijn team versterken?

Word ook docent baby- en kindgebaren!

Nadat je jouw certificaat van de docentenopleiding succesvol behaald hebt, kan je je aansluiten bij het Zeg het met je Handjes-docententeam. Als docent kom je op mijn website te staan wat zorgt voor extra zichtbaarheid voor jouw bedrijf! Heb je na dit traject nog vragen of wil je even sparren? Dan kan je altijd om feedback vragen in de Zeg het met je Handjes - appgroep speciaal voor docenten. Als kers op de taart organiseer ik een paar keer per jaar speciale bijeenkomsten voor alle docenten. Een dag die compleet in het teken staat van baby- en kindgebaren en wordt ingevuld met onder andere inspirerende sprekers en interessante lezingen. Natuurlijk onder het genot van lekkere hapjes en drankjes! Zie ik jou daar ook?

Schrijf je in en krijg;

 • 5x live dagen van 09:30 tot 17:00 uur (4x zaterdag en 1x zondag)

 • 3 Zoom-meetings 1:1

 • 3 Zoom-meetings met groep

 • materiaal (werkmap, werkboek, powerpoint presentaties)

 • toegang tot mijn bibliotheek met +500 gebaren

 • 5 maanden lang coaching van mij; je mag mij appen wanneer nodig.

HANDIG: ik heb alles al voor je gemaakt! Dus als jij na dit 5 maanden durende traject als docent een training geeft op een kinderdagverblijf of bij ouders thuis, zorg ik ervoor dat je een fantastische presentatie kan laten zien. Inclusief met jouw eigen logo helemaal in jouw eigen stijl. 

Stijlelement-quote-resize
gabrielle

- Gabriële

Stijlelement-quote-resize
Loes foto bew.

.
- Loes

Stijlelement-quote-resize
Corinne Laninga

- Corinne

‘Zeg het met je handjes’ is steeds bezig met het ontwikkelen en verder groeien. Zo groeit ook het docententeam om me heen.

NIEUW kaart docenten plaatsen (1)

Meestgestelde vragen

LOGO WIT_zeghetmetjehandjes-500px

© 2010-2024 | ALL RIGHTS RESERVED - ZEG HET MET JE HANDJES - PRIVACYVERKLARING

© 2010-2024 | ALL RIGHTS RESERVED
ZEG HET MET JE HANDJES
PRIVACYVERKLARING