Kinderdagverblijf &
Gastouders

Werk je op een kinderdagverblijf of ben je gastouder?

Wist je dat de aandacht rondom communiceren met baby’s en kleine kinderen alsmaar groeit? Dat steeds meer professionals die met kleintjes werken baby- en kindgebaren (willen) gebruiken? Het helpt namelijk effectiever te reageren op de behoeftes van de kleintjes en het versterkt ook het vertrouwen dat die hummeltjes in jou hebben. Daarom kan jij individueel en/of met jouw team een (online) training baby- en kindgebaren volgen om zo nog beter te worden in jouw werk.

01 | introductietraining

De eerste kennismaking met baby-en kindgebaren! Tijdens deze training van ongeveer anderhalf uur - gezellig op jouw eigen locatie - maak je kennis met de wondere wereld van non-verbale communicatie (gebaren) en krijg je een introductie in de ontwikkeling van het kind. Ook geef ik je 15 praktische basisgebaren mee. Wist je trouwens dat baby- en kindgebaren ook geschikt is als thema voor een ouderavond? Dit is de perfecte Baby-en kindgebaren introductietraining voor Pedagogisch Medewerkers, ouderavonden en ROC-scholen!

  • Tijdens de introductietraining leer je 15 praktische baby- en kindgebaren.
  • De introductietraining duurt +/- 1,5 uur.
  • De introductietraining wordt gegeven op jouw eigen locatie.

02 | basistraining

In deze uitgebreide training (2 lessen van 2 uur) leer ik jou bewust kijken naar de non-verbale signalen van de kleintjes die jij onder jouw hoede hebt. Aan de hand van mijn methode © Leer mij begrijpen kom je alles te weten over gebaren, non-verbale communicatie, taalontwikkeling, motorische ontwikkeling, hersenontwikkeling en nog veel meer. Tijdens de basistraining zit je niet stil: er is veel interactie en er wordt geoefend met liedjes zingen en boekjes voorlezen, uiteraard allemaal met gebaren. Na deze lessen ben je klaar om de gebaren dagelijks toe te passen op de groep. Voor de basistraining kom ik graag bij jou langs op locatie, maar het is ook mogelijk om deze training (gedeeltelijk) online te volgen.

  • Tijdens de basistraining leer je 50 praktische baby- en kindgebaren.
  • De basistraining bestaat uit 2 lessen van 2 uur.
  • De lessen worden gegeven op jouw eigen locatie.

Meerdere vestigingen?

Neem even contact op zodat ik voor jullie de beste deal kan maken.

Stijlelement-quote-resize
zhmjh-handje

.
.
- Eva

Stijlelement-quote-resize
Chantal

- Chantal

Stijlelement-quote-resize
zhmjh-handje

- Nynke

Hoi, ik ben Miša.

Mijn missie is zo veel mogelijk ouders, verzorgers en professionals kennis te laten maken met baby- en kindgebaren en ze ook te leren hoe ze deze methode in de praktijk kunnen inzetten. Op deze manier kunnen we grote en kleine mensen helpen met elkaar te communiceren, zodat ze elkaar beter begrijpen.

Inmiddels heb ik duizenden ouders hierbij geholpen en kunnen we dankzij de baby- en kindgebaren docenten meer ouders en pedagogische medewerkers kennis laten maken met de kracht van gebaren. Zeg het met mijn handjes is mijn passie en ik hoop jou net zo enthousiast te mogen maken.

FAQ - Meestgestelde vragen