Baby- en kindgebaren
voor professionals

Werk je op een kinderdagverblijf of ben je gastouder? Dan is dit wellicht iets voor jou! Communiceren met baby- en kindgebaren is enorm in opkomst onder professionals die met baby’s en kleine kinderen werken. Ik nodig jou en jouw team van harte uit om mijn (online) training te volgen, zodat jullie nog beter worden in jullie werk. Werk wat jullie elke doordeweekse dag met heel veel liefde doen. Ben jij net zo enthousiast als ik over baby- en kindgebaren en wil jij ook hier je werk van maken? Volg dan bij mij de training baby- en kindgebaren!

Werk je op een kinderdagverblijf of ben je een gastouder?

Communiceren met baby- en kindgebaren is enorm in opkomst onder professionals die met baby’s en kleine kinderen werken. Het helpt effectiever te reageren op de behoeftes van de kleintjes en versterkt het vertrouwen dat ze in jou hebben. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op voor meer informatie. En lees vooral ook de enthousiaste reacties van de professionals die jou al zijn voorgegaan.

Kom je mijn team versterken? Word ook docent baby- en kindgebaren!

Ben jij net als ik razend enthousiast over baby- en kindgebaren en wil je hiermee graag anderen helpen? Dan is de docentenopleiding het perfecte traject voor jou! Inmiddels heb ik al meer dan 40 docenten door het hele land getraind die ervoor zorgen dat kinderen zich begrepen, gezien en gehoord worden. Dankzij de door mij ontwikkelde methode © Leer mij begrijpen.