Webshop

© Leer je kleintje begrijpen, dankzij baby- en kindgebaren.

Cursus 'Leer je kleintje begrijpen'

Met het online programma ‘Leer je kleintje begrijpen - van frustratie naar communicatie’, leer je aan de hand van gebaren je kleintje echt begrijpen en communiceren jullie met elkaar, ver voordat je kind kan praten.

€197,-

Cursus 'Leer je kleintje begrijpen' - VIP

Met het online programma ‘Leer je kleintje begrijpen - van frustratie naar communicatie’, leer je aan de hand van gebaren je kleintje echt begrijpen en communiceren jullie met elkaar, ver voordat je kind kan praten.

VIP Pakket inclusief:
1. Deel 1 + 2 van de baby- en kindgebaren kaartenset
2. Gratis lidmaatschap (12 maanden) tot de Zeg het met je handjes-app

Normaal €397,-
Nu actieprijs €247,-

Gebarenkaarten - Deel 1 ‘De Basis’

Deze set bevat 50 kleurrijke kaarten met basisgebaren die iedere oude / verzorger zou moeten kennen. Het zijn woorden die je bijna dagelijks gebruikt. Denk aan: papa, mama, slapen, aankleden, dankjewel, eten, drinken, helpen, etc. Alle gebarenkaarten zijn voorzien van duidelijke afbeeldingen.

€ 37,-

Gebarenkaarten - Deel 2 ‘De Verdieping’

Deze set is het verdiepende vervolg op deel 1. Als je de basisgebaren onder de knie hebt, kun je met deze set meer gebaren oefenen die je vaak tegenkomt in het dagelijks leven. De set bevat 50 kleurrijke kaarten met alledaagse gebaren zoals: opruimen, ik hou van jou, pyjama, wachten, jarig, zoeken etc.

€ 37,-

Gebarenkaarten - Deel 3 'Dieren'

Met deze unieke thema set leer je gebaren voor huisdieren, boerderijdieren, wilde dieren en dieren uit de dierentuin. De set bevat uitsluitend nieuwe dieren en dus geen gebaren uit de eerdere sets. De set bevat 50 kleurrijke kaarten met dieren gebaren zoals: aap, olifant, haan, spin, eend, dolfijn etc.

€ 37,-

Combi-Pakket:
Deel 1 + 2

De set bevat deel 1 + deel 2. In totaal krijg je 100 kleurrijke kaarten met alledaagse gebaren die iedere ouder / verzorger zou moeten kennen. Deze gebaren versterken de communicatie tussen jou en je kleintje. Alle gebarenkaarten zijn voorzien van duidelijke afbeeldingen.

Normaal €74-
Nu actieprijs €57,-

Ouderpagina-zeghetmetjehandjes-gebarenkaarten-FULL

Waarom baby- en kindgebaren leren?

Wanneer je gebaren inzet, zie je heel snel verbetering in de communicatie met jouw kindje. Dit geeft meer rust, begrip en verbinding. Minder frustratie en boosheid. Je ervaart hoe leuk het is om zo met je kleintje bezig te zijn. Ook bevordert het zowel de spraak-, taal- als algemene ontwikkeling. Omdat kinderen al snel de juiste woordklanken gaan maken die bij de gebaren horen, zullen ze zich verbaal eerder en beter kunnen uitdrukken. Bovendien gaan veel activiteiten soepeler, omdat ze dan simpelweg beter begrijpen wat je bedoelt. Over het algemeen hebben kleintjes die met babygebaren hebben leren communiceren meer zelfvertrouwen en durven zich makkelijker te uiten in een groep. De peuterpuberteit behoort tot het verleden en jullie genieten samen van de gezellige momenten. Reden genoeg dus om er al vroeg mee te beginnen!

Stijlelement-pijl-zeghetmetjehandjes-resize

Hoi, ik ben Miša.

Mijn missie is zo veel mogelijk ouders, verzorgers en professionals kennis te laten maken met baby- en kindgebaren en ze ook te leren hoe ze deze methode in de praktijk kunnen inzetten. Op deze manier kunnen we grote en kleine mensen helpen met elkaar te communiceren, zodat ze elkaar beter begrijpen. Wie wil dat nou niet?