papa

PAPA!

CURSUSSEN VOOR PROFESSIONALS

Onder professionals die met baby’s en kleine kinderen werken is communiceren met baby- en kindgebaren enorm in opkomst. Het helpt effectiever te reageren op de behoeftes van de kleintjes en versterkt het vertrouwen dat ze in je hebben. Kinderdagverblijven en gastouders die werken met baby- en kindgebaren hebben hun kleine gasten (en hun ouders) echt wat extra’s te bieden.

Wil je eerst even kijken of het iets voor jullie is? Dan kan je eerst een kennismaking workshop volgen en zo snel er achter te komen of het ook voor jullie organisatie is.

Maar ben je nu al overtuigd dat je meer wil leren over deze methode dan kan je gelijk een training bij ons boeken. Het je speciale wensen laat het ons zeker weten. ‘Zeg het met je handjes’ biedt ook cursussen speciaal op maat.

WORKSHOP/OUDERAVOND

Tijdens deze workshop krijg je informatie over baby- en kindgebaren, wat is dat, hoe doe je dat, wij kijken samen naar non-verbale communicatie en ontwikkeling van het kind en je leert een paar basisgebaren.
Zeker een aanrader voor een ouderavond om ouders er ook bij te betrekken als jullie al met gebaren bezig zijn.


Locatie: op je eigen locatie

Duur: 1,5 uur

Kosten: vanaf € 297,- excl. reiskosten

Materiaal: hand-out

BASIS CURSUS

In deze cursus leer je bewust kijken naar de non-verbale signalen van de kinderen, je leert meer over taal ontwikkeling, motorische ontwikkeling, werking van de hersenen en nog veel meer.
Naast de theorie leer je ook 50 gebaren die heel handig zijn binnen kinderdagverblijven of bij gastouders. Er is ook interactie en er wordt geoefend met liedjes zingen en boekjes voorlezen.
Na de cursus snap je hoeveel voordelen deze methode heeft en ben je er klaar voor om de gebaren dagelijks toe te passen binnen jullie organisatie.

Locatie: op je eigen locatie

Duur: 2x2 uur

Kosten: vanaf € 597,- excl. reiskosten

IMPLEMENTATIE

Ben je zo enthousiast over baby- en kindgebaren dat je deze methode in de visie van jullie organisatie wil opnemen? Dan biedt '’Zeg het met je handjes' extra begeleiding op jullie werkvloer. Voorwaarde is dat jullie de basiscursus hebben afgerond en ook alle gebaren uit de thema workshops onder de knie hebben. Dan gaan we samen kijken welke begeleiding jullie nog nodig hebben. Dit traject is maatwerk en wij gaan voor kwaliteit dus het is niet binnen een paar weken klaar. Wij nemen liever extra tijd. Wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Na het succesvol afronden van dit traject krijgt jullie organisatie en certificaat en een sticker dat jullie een gecertificeerd bedrijf zijn.

“Een fantastische ervaring om zo met je kindje te communiceren”

Juliette Guliker

Misa_Koek_Programma-224x300

MEER MOGELIJKHEDEN

Wil jij een ouderavond op het kinderdagverblijf of zoek je naar een thema om die in te vullen? Denk dan eens aan baby- en kindgebaren; een unieke tool waar iedere ouder mee uit de voeten kan en wat zowel ouder als kind heel veel oplevert.

Hetzelfde geldt voor studiedagen en gastlessen die verschillende instellingen jaarlijks organiseren: een workshop baby- en kindgebaren wordt altijd aan alle kanten met open armen ontvangen. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met ons op.

E-book: “Starten met baby- en kindgebaren!”

Zet je eerste stap naar leren communiceren met je baby of kindje.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.