Tineke website bewerkt

Tineke van Kesteren

Docent baby- en kindgebaren

Nijmegen

"“geluk is begrijpen”. Ik help jou en je kind(eren) graag om elkaar, juist voordat de taal op gang komt, te begrijpen."

 

Wat leuk dat jullie interesse hebben in baby- en kindgebaren. Dan ben je hier op de juiste site.

Ik ben Tineke van Kesteren-de Haan en ik woon in Groesbeek, vlakbij Nijmegen.

Ik ben werkzaam in de kinderopvang en in het onderwijs. Ongeveer 15 jaar geleden deed ik met mijn vriendin een cursus Nederlands met gebaren voor haar kindje. Daarna deed ik er jaren niets mee. Op de peutergroep een paar jaar geleden kwam een meisje met persoonlijke begeleiding binnen en zij gebruikte ook gebaren. Ik zocht daarna  een manier om dit ook voor de hele groep te gebruiken, maar in mijn eentje binnen een team is dit lastig. De timing was niet goed.

In mei 2022 kwam ik Miša tegen op instagram en bestelde bij haar een set gebarenkaarten. Dat triggerde me zo, dat ik binnen een maand met haar sprak en de docentopleiding ben gaan doen. Inmiddels in oktober (dus klein half jaar later) mag ik me ook echt docent baby- en kindgebaren noemen en ben ik lekker aan de slag gegaan.

Met Miša’s methode: ‘leer mij begrijpen’ wil ik ouders/ vrienden en pedagogisch medewerkers enthousiasmeren en op deze wijze heel veel kinderen gelukkig maken. Laat mij je helpen om je kinderen in jouw omgeving de kans te geven om zich volledig begrepen te voelen.

Ben je geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Online, telefonisch of live beantwoord ik graag je vragen.

onderjuffiesnotenboom@gmail.com

en/of volg me op instagram: #onderjuffiesnotenboom

www.onder-juffies-notenboom.nl