NAthalie foto website bewerkt

Nathalie Voet

Docent baby- en kindgebaren

Zeeland

"Mijn emoties heb ik kunnen omzetten in positiviteit. Het is zo mooi om te zien hoe snel je een kindje al een taal in handen kan geven. Ze hebben ons al zoveel te vertellen. "

 

Mijn naam is Nathalie Voet.  Samen met mijn man, dochter (geboren in 2015) en zoon (geboren in 2018) woon ik in het kleine stadje Veere.

In 2010 ben ik begonnen als pedagogisch medewerker binnen de kinderopvang en op veel verschillende groepen gewerkt. Sinds 2017 ben ik binnen dezelfde organisatie planner geworden. En in 2021 ben ik docent baby- en kindgebaren geworden.

In 2018 is onze zoon geboren waarbij wij erachter kwamen dat hij het syndroom van Usher type 1 heeft. Hierdoor zijn wij ons gaan verdiepen in gebarentaal. Inmiddels heb ik al veel verschillende cursussen afgerond. Ik werd helemaal blij toen ik merkte dat onze zoon al snel gebaren zelf ging inzetten. Zo konden wij al vroeg met elkaar communiceren, voordat hij kon praten. Ik begreep wat hij bedoelde waardoor hij minder gefrustreerd was. Ook vond ik het heel fijn dat ik hem al eerder ging begrijpen waar hij aan dacht of wat hij zag, omdat hij mij dit vertelde door middel van gebaren. Bijvoorbeeld als we een rondje gingen lopen en hij zag een paard in de wei en hij maakte het gebaar voor paard, kon ik er naar toe lopen. Zijn wens kon ik dat moment waar maken, omdat ik wist wat hem bezig hield.

Mijn emotie wilde ik graag omzetten in iets positief en zo kwam ik er achter dat gebaren niet alleen voor dove kinderen/volwassenen is, maar dat ook baby- en kindgebaren heel goed is voor horende kinderen. Zo ben ik terecht gekomen bij Misa, omdat ik graag mijn enthousiasme wil delen met jullie.
Ik deel mijn enthousiasme graag met de methode “leer mij begrijpen” die ontwikkeld is door Miša Halčáková (Zeg het met je handjes)

Ik heb al veel verschillende cursussen mogen verzorgen aan ouders en professionals. Wil jij ook graag baby- en kindgebaren leren volgende de methode “leer mij begrijpen” neem dan gerust contact op.

Ik ben ook te volgen via Instagram en Facebook @lifewithusher

www.lifewithusher.nl