Gabriële Terpstra- Bouma

Gabriële Terpstra- Bouma

Docent baby- en kindgebaren

Friesland

"Het plezier die je met elkaar hebt met gebaren spat er van af en de band met elkaar wordt zoveel hechter."

 

Hallo,

Wat leuk dat je op deze pagina komt kijken. Ik hoop dat jouw interesse voor baby- en kindgebaren gewekt is, want het is zó dierbaar!

Mijn naam is Gabriële Terpstra- Bouma. Samen met mijn man, dochter (08- 2018) en zoon (12-2020) woon ik in een klein dorpje in Friesland. Ik werk als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf, voornamelijk op de 0-4 jaar groep. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het wielrennen, volleyballen, haken en handletteren.

Ik volg Misa al een tijd op social media en was erg geïnteresseerd in baby- en kindgebaren. Ik ging mee gebaren via haar filmpjes en probeerde de gebaren in mijn werk en thuis toe te passen. Ik zag het plezier van de kinderen, maar miste nog wel de echte uitleg van de gebaren en hoe ik dit het best kon toepassen in de praktijk. Ik ben de docenten opleiding gaan volgen, hier heb ik geen moment spijt van gehad. Baby- en kindgebaren heeft zoveel voordelen voor het kind, maar ook voor ouders en professionals die met kinderen werken. Kortom, ik was en ben nog steeds, verkocht aan baby- en kindgebaren.

Ik gebruik de gebaren nu de gehele dag door: thuis, op mijn werk en zelfs bij vrienden en familie. Het plezier die je met elkaar hebt met gebaren spat er van af en de band met elkaar wordt zoveel hechter door het communiceren met gebaren. Dit maakt ook op mijn werk in de kinderopvang, dat ik het zo bijzonder vindt wat baby- en kindgebaren kan opleveren. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor jezelf. Ik zou dit iedereen gunnen die met kinderen werkt of kinderen heeft. Daarom ben ik gestart met  ‘Begrijp mijn gebaar’ en hoop ik wellicht jou of jouw werkteam in de toekomst een cursus baby- en kindgebaren te geven. 

Vriendelijke groetjes,
Gabriële Terpstra- Bouma

Je kunt mij vinden op:
Instagram: Begrijp mijn gebaar
Website: www.begrijpmijngebaar.nl