Eveliene van Rijn

Eveliene van Rijn

Docent baby- en kindgebaren

Noord-Brabant

"Ik kwam er echter al snel achter, dat ik een hele hoop informatie, uitleg en begeleiding miste. "

 

Hoi!

Wat leuk om te zien dat je geïnteresseerd bent in Baby- en Kindgebaren. 

Ik ben Eveliene van Rijn – van Dongen (uit Dongen) en zelf enorm enthousiast over het gebruik van gebaren. Dat komt mede door de geboorte van mijn zoon Lucas, begin 2020. Het leek mij ontzettend mooi als we gebaren gingen oppakken met hem. Zo leert hij sneller en meer praten, maar vóór die tijd kan hij zich al duidelijk maken door het gebruik van gebaren. Wie wil dat nu niet met zijn/haar kindje, dacht ik. 

Daarom ben ik begonnen met het opzoeken van gebaren op Youtube etc. Ik kwam er echter al snel achter, dat je dan een hele hoop informatie, uitleg en begeleiding mist. Daarom ben ik bij ‘Zeg het met je handjes’, de online cursus gaan volgen en dacht ik al snel: hoe waardevol (en leuk!) is dit?! Hier wil ik meer mee doen. 

Dat is de reden dat ik gestart ben met de opleiding Docent Baby- en Kindgebaren: om op die manier nog meer mensen kennis te laten maken met deze methode. Na het succesvol afronden hiervan, heb ik mijn eigen bedrijf ‘Meer Gebaren’ opgezet om workshops en cursussen te geven aan andere geïnteresseerden. 

Wil jij ook een cursus of workshop Baby- en Kindgebaren volgen? Ik help je graag! 

Groetjes Eveliene!

www.meergebaren.nl