Docentenopleiding

Kom je ons team versterken? Word je ook docent baby- en kindgebaren?

Ben jij enthousiast over baby- en kindgebaren en wil je graag nog meer leren over deze methode om vervolgens je kennis verder te delen? Word dan docent baby- en kindgebaren en kom ons team versterken.

In 2010 heb ik babygebaren ontdekt dankzij mijn zoon. Ik was gelijk enthousiast en nadat ik de opleiding tot docent babygebaren had afgerond, ben ik mijn eigen bedrijf ‘Zeg het met je handjes’ gestart. Ik ging eerst cursussen aan ouders geven en later ook aan kinderdagverblijven en professionals.

Omdat ik veel aanvragen kreeg voor de cursussen en ik niet overal zelf heen kon gaan, ben ik in 2017 begonnen met het opleiden van docenten. Met mijn 10-jarige kennis over baby- en kindgebaren heb ik de methode verder uitgewerkt en inmiddels heb ik al meer dan 30 docenten getraind door het hele land.

Ik heb een missie – ik wil dat zo veel mogelijk ouders en verzorgers weten over baby- en kindgebaren en dat kinderen zich op deze manier begrepen voelen, gezien en ook gehoord. Dat ze zich kunnen uiten nog ver voordat ze met woorden iets kunnen zeggen.

Wil jij mij helpen om mijn missie te verspreiden? Mijn motto is: samen sta je sterker. Samen gaan we baby- en kindgebaren nog bekender maken. Er zijn nog genoeg mensen die niks weten over deze methode en door meer docenten op te leiden wordt het nog meer verspreid.

Kom ons team versterken en deel je kennis over deze methode.
Wil jij meer weten over de opleiding tot baby- en kindgebaren docent? Neem vrijblijvend contact met me op en ik vertel je er graag alles over tijdens een zoom sessie.

Warme groetjes Misa

StudioAnnemarije - Misa.web-32

‘Zeg het met je handjes’ is steeds bezig met het ontwikkelen en verder groeien. Zo groeit ook het docententeam om me heen.

Kaart docenten sept 2021 DEF AG

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Sorry, we konden geen berichten vinden. Probeer andere zoekterm(en).

Volg mij op Instagram