Partner programma's

Wil jij jouw kleintje beter begrijpen en ondersteunen?

Als baby-en kindgebaren expert help ik dagelijks ouders en verzorgers  om de behoeftes van hun kleintje in kaart te brengen en de onderlinge communicatie, vertrouwen en verbinding te verbeteren. Met als resultaat een kleintje dat zich gehoord en begrepen voelt.

Als professional kijk ik echter graag breder en multidisciplinair en werk ik daarom graag samen met andere partners, allen expert op hun eigen vakgebied die ook dagelijks werken met baby's en kinderen, om zo elkaar te versterken en gebruik te kunnen maken van elkaars expertise.

Want naast baby- en kindgebaren kun je nog veel meer inzetten om je kleintje beter te leren begrijpen en op een natuurlijke manier te ondersteunen. Ook de cursussen van mijn partners vind ik heel waardevol voor jou als ouder en verzorger en deel ik daarom graag met jou.

Happy Baby Wijzer

De baby handleiding waarvan jij niet wist dat het bestond!

In deze online cursus deelt Anja Caers, baby-osteopate met meer dan 20 jaar ervaring, alle onmisbare info waarvan ze vindt dat élke mama ze van bij de start zou moeten hebben.
Na ruim 20 jaar werken als baby-osteopaat begon Anja steeds meer typische baby-patronen en 'mama-valkuilen' te herkennen. Daarom ontwikkelde ze deze online cursus die jou een hoop zoekwerk bespaart en antwoorden geeft op al jouw vragen!

Je krijgt inzicht in je baby's slaap- en voedingspatroon en leert wat jij kan doen bij allerhande ongemakjes, zoals reflux, krampjes, huilbuien, onrust en eet- en slaapmoeilijkheden. Kortom: je legt een gezonde basis van bij de start!

Jij als ouder kiest jouw weg. Maar de juiste keuzes maken, is een stuk gemakkelijker als je van bij de start goed geïnformeerd bent.

Benieuwd?

Liefdevol Zelfstandig Slapen

Hou jij van Natuurlijk/Mild/ Verbindend/ Responsief Ouderschap maar lukt het slapen bij je kindje nog niet goed?

Je kindje lijkt te 'vechten' tegen de slaap en heeft veel hulp nodig, de dutjes zijn te kort, de nachten blijven gebroken en er is veel onrust bij het slapen, de voedingsmomenten nemen maar niet af (of zelfs toe). Je kindje is 'klamperig' of heeft veel last van scheidingsangst of nachtelijke angsten.

Wil jij graag praktische handvatten om je kindje liefdevol te begrenzen, te helpen ontspannen en het vertrouwen te geven om zelfstandiger te slapen?

Maar wil je liever niet gaan voor quick-fixes (laten huilen, papjes indikken, strenge slaaptraining,...), wél voor een manier waarop je in verbinding kan blijven met je kindje?

Dan is deze cursus iets voor jou!

'Samenwerken is elkaar versterken'