Hoe zou het zijn als je met je kleintje kunt communiceren,
ver voordat hij of zij kan praten?

Van frustatie
naar communicatie

Haan

Online programma: Leer je kleintje begrijpen

Welkom lieve moeder van een prachtige baby.
Je kleine is nu al zo’n acht maanden en af en toe vind je het best pittig te begrijpen wat deze dreumes van jou wilt.
Is je baby moe, of heeft hij/zij honger…

HERKEN JE JEZELF HIERIN?

 • Boosheid of driftbuien bij je kind die weer leiden tot frustratie aan jouw kant.
 • Onzekerheid over of je het als opvoeder wel goed doet.
 • Je bent druk en hebt steeds minder energie.
 • Een machteloos gevoel en onbegrip.

Hoe zou het zijn als:

 • Jij en je kleintje elkaar beter zouden begrijpen?
 • Jullie nu al met elkaar konden communiceren?
 • Je kleintje minder boosheid, frustraties en driftbuien heeft?
 • Er meer rust in jullie gezin was?
 • Meer ruimte was voor gezelligheid?
 • Er tussen jou en je kleintje meer verbinding was en dus een hechtere band?
 • Je eindelijk eens meer tijd voor jezelf zou hebben?

Dat zou in alle opzichten fantastisch zijn, toch? En met Zeg het met je handjes heb je de oplossing voor al het bovenstaande nu letterlijk binnen handbereik! Hoe? Met het online programma Van frustratie naar communicatie, leer je aan de hand van gebaren je kleintje echt begrijpen en communiceren jullie met elkaar, ver voordat je kind kan praten.

online cursus baby- en kindgebaren zeg het met je handjes

HET LIJKT ME FANTASTISCH OM MET MIJN KLEINTJE TE KUNNEN COMMUNICEREN!

Basis Programma

8 online lessen voor slechts € 149,-

leeuw

Online programma: Leer je kleintje begrijpen – van frustratie naar communicatie

Driftbuien, frustratie, boosheid; wat gaat er nou allemaal om in het hoofdje van je kind? Ook al kunnen ze nog niet praten, kleintjes snappen veel meer dan je denkt. Wil je de behoeftes van je kleintje beter leren herkennen en verlang je naar duidelijkheid, meer rust en verbinding? Dan is het online programma Leer je kleintje begrijpen – van frustratie naar communicatie zeker iets voor jou.

In het online programma ervaar je de kracht van gebarentaal het effect op het leven van jou en je kleintje. Gebaren zijn dé sleutel tot betere communicatie:

 • minder driftbuien
 • minder frustratie (aan beide kanten)
 • meer rust en balans
 • meer contact en verbinding
 • een hechtere onderlinge band

Ga jij deze leerzame uitdaging aan? Leer 80 gebaren in acht weken!

Ik daag je uit om in acht weken te leren communiceren met je baby of dreumes. Elke week ontvang je per mail een filmpje, waarin ik je zes nieuwe gebaren laat zien. De gebaren zijn makkelijk om aan te leren en kun je in je eigen tempo doen. Weet je niet meer precies hoe een gebaar ging? Dan kun je dat altijd terugkijken. Met extra gebaren als bonus, leer je uiteindelijk 80 gebaren, die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Het is ongelofelijk wat je daar mee kunt bereiken!

HET LIJKT ME FANTASTISCH OM MET MIJN KLEINTJE TE KUNNEN COMMUNICEREN!

Basis Programma

8 online lessen voor slechts € 149,-

Wat levert dit online programma je op?

Wanneer je gebaren inzet, zie je heel snel verbetering in de communicatie met je kindje. Dit geeft meer rust, begrip en verbinding. Minder frustratie en boosheid. Je ervaart hoe leuk het is om zo met je kleintje bezig te zijn. De peuterpuberteit hoort tot het verleden en jullie genieten samen van de gezellige momenten. Gebaren brengen je dicht bij elkaar.

Basis online programma:

Leer je kleintje begrijpen – van frustratie naar communicatie is een supergaaf online leerprogramma van acht weken, speciaal voor ouders die niet de tijd of mogelijkheid hebben een live cursus te volgen. Het online programma is gebaseerd op trainingsvideo’s en omvat ook werkboeken, oefeningen, bonussen en verrassingen. Als member log je in op de beschermde omgeving en krijg je onbeperkt toegang tot alle informatie en extra’s.

In acht opeenvolgende lessen leer je iedere week zes nieuwe gebaren, die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Daarnaast krijg je in de laatste les twee extra gebaren als bonus. In totaal leer je dus 80 gebaren! Je volgt de lessen wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo. De kosten voor het online programma bedragen € 149,-. Je kunt je hier aanmelden voor het online programma – Leer je kleintje begrijpen.

Mama

“IK WIST NIET DAT MIJN ZOON AL ZOVEEL BEGREEP.
DOOR DE GEBAREN HEBBEN WE EEN BETERE BAND.”

Simone (28 jaar)

Poes

BASIS PROGRAMMA: voor slechts € 149.-

 • acht lessen in acht weken
 • acht filmpjes met een thema
 • 80 gebaren in totaal
 • de werkboeken
 • vraag & antwoord
 • exclusieve toegang tot de besloten Facebook-groep
 • extra interactie tijdens Facebook Live
 • levenslang toegang tot de Online Academy!

Ik heb een missie. Zo veel mogelijk moeders helpen met hun kleintje communiceren nog ver voordat die kan praten. Dat doe ik door het geven van live trainingen maar ook via mijn online programma. Veel vrouwen zijn geïnteresseerd in het volgen van mijn online programma wat super leuk is. Ik wil dat mijn programma betaalbaar is. Dat ook jij mee kan doen. Omdat ik weet dat je dankzij baby- en kindgebaren veel meer rust kan creëren in je gezin. Je kindje kan zich uiten, heeft veel minder frustraties en driftbuien en jullie hebben betere band en meer verbinding.

HET LIJKT ME FANTASTISCH OM MET MIJN KLEINTJE TE KUNNEN COMMUNICEREN!

Online Programma

8 online lessen voor slechts € 149,-

DE ACHTERGROND VAN BABY- EN KINDGEBAREN

Babygebaren zijn een hulpmiddel voor betere communicatie en intensiever contact met je kind. Het bevordert zowel de spraak-, taal- als algemene ontwikkeling. Omdat kinderen al snel de juiste woordklanken gaan maken die bij de gebaren horen, zullen ze zich verbaal eerder en beter kunnen uitdrukken. Bovendien gaan veel activiteiten soepeler, omdat ze simpelweg beter begrijpen wat je bedoelt. Daarnaast zorgen babygebaren voor een hechtere band tussen ouder en kind omdat zij veel beter met elkaar communiceren. Dit zorgt ook dat er veel minder frustratie of boosheid blijft hangen. Niet alleen bij het kleintje, maar ook bij de ouders. Ze snappen elkaar gewoon veel beter. Bij kinderen die meertalig worden opgevoed, slaan babygebaren een brug tussen de talen. Over het algemeen hebben kleintjes die leren communiceren met babygebaren meer zelfvertrouwen en durven zij zich in een groep makkelijker uit te spreken. Reden genoeg dus om er al vroeg mee te beginnen!

De voordelen van babygebaren:

 • Communiceren met je kleintje, ver voordat het kan praten
 • De communicatie- en taalontwikkeling van je kind krijgt een enorme voorsprong
 • Je kind ontwikkelt een grotere woordenschat
 • Jij en je kindje bouwen een hechtere onderlinge band op
 • Je krijgt veel meer inzicht in wat er in je kleintje aan gedachtes en emoties omgaat
 • Driftbuien en frustratie door niet begrepen worden (peuterpuberen) zijn minimaal
 • Het zelfvertrouwen van je kleintje neemt enorm toe
 • Communiceren met babygebaren is gewoon leuk!

Wist je dat de gebaren die we gebruiken afkomstig zijn uit de Nederlandse gebarentaal voor doven en slechthorenden? Je kunt straks dus ook met hen communiceren.

Drinken

“EEN FANTASTISCHE ERVARING OM ZO MET
JE KINDJE TE COMMUNICEREN”

Juliette Guliker

Misa33

Wie is Miša Halčáková?

Mijn naam is Miša Halčáková. Samen met mijn zoontje Riccardo woon ik in Sneek. Ik werk als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf De Speelhoeve met kinderen van 0 tot 4 jaar en daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf Zeg het met je handjes. Het werken met kinderen is mijn grote passie. Ik ben zowel als persoon als beroepsmatig geboeid door de ontwikkeling die een mens doormaakt van kind tot volwassene. Die ontwikkeling staat nooit stil, er zijn altijd nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Mijn nieuwsgierigheid wordt steeds weer gewekt.

Toen ik paar jaar geleden in aanraking kwam met NLP (neuro linguïstisch programmeren) wist ik dat ik veel meer uit mijn leven kon halen dan ik tot dan toe had gedaan. Ik was altijd al geïnteresseerd in hoe de mens in elkaar zit, hoe ons brein werkt en ook in het energieveld om ons heen.

Inmiddels heb ik mijn diploma NLP Practitioner behaald en heb ik vele cursussen gevolgd op gebied van communicatie en coaching. Naast trainingen babygebaren geef ik ook trainingen over gedachten kracht. Ik leer vrouwen hoe ze meer uit hun leven kunnen halen, hoe ze in hun kracht komen te staan en hoe ze hun doelen kunnen bereiken, zodat ze het mooiste uit hun leven kunnen halen.

HET LIJKT ME FANTASTISCH OM MET MIJN KLEINTJE TE KUNNEN COMMUNICEREN!

Basis Programma

8 online lessen voor slechts € 149,-

HEB JE VRAGEN? STEL ZE GERUST!

Q: Kan ik het online programma in mijn eigen tempo volgen?
A: Natuurlijk! Dat is juist een van de onderliggende doelstellingen. Je leven is al druk genoeg, dus je volgt de lessen lekker in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.

Q: Ik heb niet elke week tijd voor de training, loop ik dan achter op schema?
A: Maak je daar geen zorgen om, je volgt de lessen gewoon zoals het jou uitkomt. De training is zo opgebouwd dat iedereen de stappen in zijn eigen tempo kan doorlopen.

Q: Als de cursus na acht weken ophoudt, krijg ik dan nog ondersteuning?
A: Alle cursisten krijgen als lid levenslang toegang tot alle onderdelen van het programma, de besloten Facebook-groep en afgeschermde online-platform. Je hebt dus alle informatie tot je beschikking.

Q: Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan het leren van de gebaren?
A: Dat ligt helemaal aan jezelf: hoeveel tijd heb je en hoe snel leren jullie samen. Het maakt niet zo heel veel uit; je zult zien hoe leuk jullie het vinden om samen te communiceren en daar gaat het om!

Q: Ik vind de training best prijzig
A: Bedenk dat deze eenmalige investering je constructief iets geweldigs oplevert: communiceren met je kleintje en alle bijkomende voordelen van dien! Bovendien houd je levenslang toegang tot alle informatie, inclusief trainingsvideo’s, e-books etc. Het programma blijft ondertussen doorgroeien en als levenslang lid pik jij alle nieuwe informatie en trainingsvideo’s in de toekomst gratis mee.

Krokodil