Baby- en kindgebaren
online cursus met
gebarenkaarten én app

© Leer je kleintje begrijpen, dankzij baby- en kindgebaren.

Wist je dat jouw baby vanaf 6 maanden met de handjes kan vertellen wat hij of zij voelt, denkt en wil? Dankzij baby- en kindgebaren zal jouw kleintje minder gefrustreerd en boos zijn en meer rust en verbinding krijgen. Ook merk je dat door het gebruiken van baby- en kindgebaren de woordenschat van jouw kleintje alsmaar groter wordt. En daarnaast - niet geheel onbelangrijk - is het gewoon superleuk om te doen. Dat wil jij toch ook?

Aanbieding

Online Cursus + kaarten + app
© Leer je kleintje begrijpen

  • In de online cursus neem ik jou mee in de wereld van gebaren, non-verbale communicatie, taalontwikkeling, motorische ontwikkeling, hersenontwikkeling etc.
  • Gratis deel 1 + 2 van de baby- en kindgebaren kaartenset t.w.v. €74
  • Gratis lidmaatschap (3 maanden) tot de Zeg het met je handjes-app t.w.v. €47

€ 397,- € 147,-

STIJLELEMENT- ouderpagina-herkenbaar

Herken je dit?

In jouw armen ligt een tevreden baby te slapen. Je kunt er uren naar kijken, smoorverliefd ben je. Een uniek en vredig moment dat je koestert, want er zijn ook momenten dat er (hartverscheurend) wordt gehuild. En vaak heb je geen idee waarom. Is het vermoeidheid? Zijn het krampjes? Of heeft jouw hummeltje honger? Jeetje … wat is het toch lastig om jouw kleintje te begrijpen. Als moeder wil je het zo graag goed doen, maar net als iedere andere verse ouder ben je hartstikke onzeker. Met als gevolg: frustraties bij jou en jouw kleintje. Hoe fijn zou het zijn als je precies begrijpt wat de kleine nodig heeft?

Stijlelement-quote-resize

"De online cursus heeft mij en mijn zoon veel gebracht. Het was echt iets van ons samen. Hij kon mij makkelijk duidelijk maken wat hij wilde. En ik begreep hem daardoor beter. Het heeft onze band versterkt. Ik kan iedereen aanraden om gebaren te gebruiken als je kinderen jong zijn (ook voor kinderen die al naar de kleuterschool - klas 1/2 - gaan)."

- Review van Ciska

Aanbieding

Online Cursus + kaarten + app
© Leer je kleintje begrijpen

  • In de online cursus neem ik jou mee in de wereld van gebaren, non-verbale communicatie, taalontwikkeling, motorische ontwikkeling, hersenontwikkeling etc.
  • Gratis deel 1 + 2 van de baby- en kindgebaren kaartenset t.w.v. €74
  • Gratis lidmaatschap (3 maanden) tot de Zeg het met je handjes-app t.w.v. €47

€ 397,- € 147,-

Baby- en kindgebaren kaartensets

De prachtige en kleurrijke gebarenkaartensets zijn speciaal ontwikkeld om gemakkelijk en consequent de baby- en kindgebaren te kunnen oefenen. Zo leren jij en jouw mini-me op speelse wijze met elkaar communiceren ver voordat jouw kleintje zich met woorden kan uitdrukken. In deel 1 ‘De Basis’ leer ik je de eerste 50 gebaren die handig zijn voor jou en jouw kleintje. Heb je deze onder de knie? Dan is de deel 2 ‘De Uitbreiding’ een geweldige toevoeging van 50 extra gebaren. Elke Zeg het met je handjes-gebarenkaart heeft een unieke QR-code. Scan de code op de kaart en bekijk direct de bijbehorende video waarin ik je voordoe hoe je het gebaar moet uitvoeren. Op deze manier kan je gemakkelijk op de juiste manier de gebaren implementeren!

TIP: De baby- en kindgebaren kaartensets zijn geweldig om als kraamcadeau te geven aan newborn ouders. En wil je dat opa en oma de gebaren ook leren zodat zij met hun kleinkind kunnen communiceren? Verras ook hen dan met een kaartenset. Het perfecte cadeau dus voor grote en kleine mensen!

Gebarenkaarten-zeghetmetjehandjes-ouder

Ontdek de Gebaren bieb

Dankzij de Gebaren bieb kun je altijd, waar dan ook, de juiste baby- en kindgebaren opzoeken. Op reis, bij opa en oma, of onderweg naar de opvang. Dankzij de app heb je op elk moment van de dag vanuit je broekzak toegang tot +500 gebaren.

Leer dankzij de duidelijke uitlegvideo's snel en makkelijk handige gebaren.

In de app vind je 19 interactieve thema's met gebaren voor elke situatie.

Dankzij de handige navigatie kun je snel zoeken op thema of op woord.

Stijlelement-quote-resize

"Als ondernemer en moeder van een baby van 8 maanden heb ik vooral heel weinig tijd, maar wil ik wel graag baby-en kindgebaren inzetten voor mijn zoontje. De gebarenkaarten zijn echt de uitkomst voor mij. Ik scan de code op mijn gebarenkaart en kan vervolgens direct de video bekijken op mijn mobiel en het ook direct oefenen met mijn zoontje. Zo praktisch en waardevol! Maar vooral ook superleuk en verbindend om samen te doen. En ook heel fijn dat ik alle gebaren rustig kan nakijken op mijn vrije dag en meer de diepte in kan duiken, wanneer ik iets meer tijd om handen heb, in de online cursus."

- Review van José

Online Cursus © Leer je kleintje begrijpen

Tijdens de online cursus leer je niet alleen de gebaren, maar neem ik je ook mee in de wereld van non-verbale communicatie, taalontwikkeling, motorische en hersenontwikkeling.

Wat kan je verwachten van deze online cursus?

wekelijks een nieuwe module, nieuwe thema’s, 10 nieuwe gebaren.

een handig werkboek als naslagwerk.

bonuslessen zoals liedjes zingen en voorlezen.

onbeperkt toegang tot de cursus inclusief nieuwe updates.

Mock-up-zeghetmetjehandjes-onlinecursus

Dit leer je allemaal tijdens de online cursus

Klik op het + van een module om er meer over te lezen.

In de bonuslessen leer ik je extra gebaren, geef ik uitleg hoe je een boekje voorleest met ondersteuning van gebaren en leer ik je een liedje zingen met gebaren. Ook kan je bij de bonuslessen leuke kleurplaten downloaden en extra lessen volgen van andere professionals. Klinkt goed toch?

Stap nu in en ontvang GRATIS;

deel 1 + 2 van de baby- en kindgebaren kaartenset t.w.v. €74,- en
3 maanden toegang tot de Zeg het met je handjes-app t.w.v. €47,-

€ 397,- € 147,-

Betalingen
Ouderpagina-zeghetmetjehandjes-gebarenkaarten-FULL

Waarom baby- en kindgebaren leren?

Wanneer je gebaren inzet, zie je heel snel verbetering in de communicatie met jouw kindje. Dit geeft meer rust, begrip en verbinding. Minder frustratie en boosheid. Je ervaart hoe leuk het is om zo met je kleintje bezig te zijn. Ook bevordert het zowel de spraak-, taal- als algemene ontwikkeling. Omdat kinderen al snel de juiste woordklanken gaan maken die bij de gebaren horen, zullen ze zich verbaal eerder en beter kunnen uitdrukken. Bovendien gaan veel activiteiten soepeler, omdat ze dan simpelweg beter begrijpen wat je bedoelt. Over het algemeen hebben kleintjes die met babygebaren hebben leren communiceren meer zelfvertrouwen en durven zich makkelijker te uiten in een groep. De peuterpuberteit behoort tot het verleden en jullie genieten samen van de gezellige momenten. Reden genoeg dus om er al vroeg mee te beginnen!

Stijlelement-pijl-zeghetmetjehandjes-resize

Hoi, ik ben Miša.

Mijn missie is zo veel mogelijk ouders, verzorgers en professionals kennis te laten maken met baby- en kindgebaren en ze ook te leren hoe ze deze methode in de praktijk kunnen inzetten. Op deze manier kunnen we grote en kleine mensen helpen met elkaar te communiceren, zodat ze elkaar beter begrijpen. Wie wil dat nou niet?

Meestgestelde vragen

LOGO WIT_zeghetmetjehandjes-500px

© 2010-2024 | ALL RIGHTS RESERVED - ZEG HET MET JE HANDJES - PRIVACYVERKLARING

© 2010-2024 | ALL RIGHTS RESERVED
ZEG HET MET JE HANDJES
PRIVACYVERKLARING