Jaaaaa het is feest bij 'Zeg het met je handjes'

 Vandaag bestaat mijn bedrijf 11 jaar en dat wil ik met jou vieren.

Ik geef jou een te gek cadeau! Geef jij het door aan jouw kleintje?

Wil je de behoeftes van je kleintje beter leren herkennen en verlang je ook naar duidelijkheid, minder frustratie, meer rust en verbinding?

Dan heb ik nu een UNIEKE kans voor jou!

Ik ga vandaag iets te geks doen! Het is tenslotte feest en dat mag groots gevierd worden.

Misschien zit jij er al een tijdje over na te denken om een cursus baby- en kindgebaren te volgen, maar heb jij nog twijfels of het echt iets voor jou zou zijn. Nou vandaag ga ik het heel makkelijk maken voor jou. Je mag mijn online cursus eerst even uitproberen. HOE?

Je kan de eerste module van mijn online cursus nu voor een te gekke prijs van maar 11 euro aanschaffen. Voor dit kleine bedrag kan je laagdrempelig kennis maken met mij en mijn methode en kijken of het echt iets voor jou is.

Ga jij deze uitdaging met mij aan?

Rondje sales pagina

Probeer nu module 1 van mijn online cursus uit voor:

slechts € 11,-

Betalingen

Al 11 jaar deel ik vol enthousiasme mijn kennis over baby- en kindgebaren met iedereen die kinderen heeft of met kinderen werkt.

Wat jaren geleden uit nood bestond toen mijn zoon Riccardo niet zo‘n snelle prater was, is uitgegroeid tot een mooi bedrijf. Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met babygebaren had ik nooit verwacht dat ik hier iets meer mee zou gaan doen. Maar nadat ik merkte hoeveel het mij en mijn zoon gebracht heeft en ik het uitvoerig getest had tijdens mijn werk op het kinderdagverblijf, was ik om! Wauw het werkt echt en dat moesten meer mensen weten!

Inmiddels heb ik als baby- en kindgebaren expert een prachtig bedrijf opgebouwd, waarin ik al meer dan 5000 mensen kennis heb laten maken met baby- en kindgebaren via zowel mijn online programma's, als live cursussen en workshops. Ik heb inmiddels zelf mijn eigen docententeam van meer dan 30 docenten.

Steeds meer mensen gebruiken mijn methode en wat krijg ik vele mooie berichten of filmpjes terug. Vaak heel rakend hoe blij ouders/verzorgers zijn en wat het hen heeft gebracht. Hier doe ik het voor! Dat kinderen zich gezien, gehoord en begrepen voelen. Ik gun het iedere kind en ook hun ouders/verzorgers.

Warme groetjes, Miša

StudioAnnemarije - Misa.web-52

Probeer nu module 1 van mijn online cursus uit!

Wanneer je gebaren inzet, zie je heel snel verbetering in de communicatie met je kindje. Dit geeft meer rust, begrip en verbinding. Minder frustratie en boosheid. Je ervaart hoe leuk het is om zo met je kleintje bezig te zijn. De peuterpuberteit hoort tot het verleden en jullie genieten samen van de gezellige momenten. Gebaren brengen je dicht bij elkaar.

Maak voor slechts 11 euro laagdrempelig kennis met mij en mijn methode.

De eerste module gaat over familie en bewustwording. Ik geloof dat steeds meer ouders/verzorgers bewust zijn in de opvoeding en daarom wil ik je deze mogelijkheid geven om mijn online cursus eerst uit te proberen. In module 1 staan er drie video's voor je klaar waarin ik zowel de theorie als de praktijk met je doorneem. Hierbij hoort ook een werkboek als naslagwerk.

StudioAnnemarije - Misa.web-69

Hoe fijn is het als je kleintje je al vanaf 6 maanden kan vertellen wat er in hem omgaat en wat zijn behoeftes zijn?

Wil jij?

  • Dat jij en je kleintje elkaar beter gaan begrijpen?

  • Direct communiceren met je kleintje ongeacht zijn leeftijd?

  • Dat je kleintje minder boosheid, frustraties en driftbuien heeft?

  • Meer rust in jullie gezin?

  • Meer ruimte voor gezelligheid?

  • Minder peuterpubertijd ervaren?

  • Tussen jou en je kleintje meer verbinding en dus een hechtere band?

  • Inzicht krijgen in de gedachten, gevoelens en behoeftes van je kind?

Anna is inmiddels alweer 20 maanden en gebaren zijn bij ons niet weg te denken. Alles wat zij ziet, hoort, doet... Alles laat zij zien met haar handjes. Liedjes worden uitgebeeld en hele dierentuinen komen voorbij 😉 Het is heel leuk om te zien en te doen, maar vooral is het ontzettend fijn dat wij elkaar zo waanzinnig goed begrijpen!! Zelden gebeurt het dat wij Anna niet begrijpen. Wat wij vooral merken is dat Anna erg goed is in non-verbale communicatie, zowel naar ons als ouders als naar andere mensen en kinderen. Ze heeft veel geduld om zich verstaanbaar te maken. Lukt het niet met woorden en de standaard gebaren dan gaat zij met handen en voeten op zoek naar hoe zij duidelijk kan maken wat ze bedoelt. Zonder frustratie!!! Wij zijn Misa met haar enorme passie voor gebaren onwijs dankbaar.

Sandra - moeder

Rondje sales pagina

Probeer nu module 1 van mijn online cursus uit voor:

slechts € 11,-

Betalingen

'Het mooiste cadeau dat jij je kleintje kan geven is samen communiceren en elkaar begrijpen'

© 2010 -2021 - ALL RIGHTS RESERVED - ZEG HET MET JE HANDJES

ALGEMENE VOORWAARDEN