ONLINE GRATIS MASTERCLASS
BABY- EN KINDGEBAREN

'Leer je kleintje begrijpen'

Schrijf je nu in!

En kies de dag die jou het beste uitkomt

Dat baby’s en peuters nog niet kunnen praten, wil niet zeggen dat we niet met ze kunnen communiceren. Ze snappen veel meer dan je denkt. Met baby- en kindgebaren kunnen ze al vanaf 6 maanden dus ver voor ze kunnen praten, met hun handjes aan ons vertellen wat ze bedoelen, voelen en denken.

Toch merk ik dat er nog steeds veel mensen zijn die nooit over baby- en kindgebaren hebben gehoord. Daarom doe ik deze GRATIS Masterclass met baby- en kindgebaren.

4-uil 2

Wil je de behoeftes van je kleintje beter leren herkennen en verlang je ook naar duidelijkheid, minder frustratie, meer rust en verbinding?

Dan is deze gratis masterclass
“Leer je kleintje begrijpen” zeker iets voor jou.

HOE WERKT HET?

Je kunt je aanmelden voor mijn gratis masterclass voor een van de volgende dagen:
Elke Dinsdag, Donderdag en Zondag om 20:30 uur.

In deze masterclass vertel ik je wat je kleintje met zijn lichaam wil vertellen zonder woorden te gebruiken. Wist je bijvoorbeeld dat gesloten handjes betekenen dat je kleintje geen contact wil of dat een wijsvingertje betekent dat je kleintje alert is? Maar het is zeker veel meer!

Wij kijken ook naar de taalontwikkeling en hoe groot het verschil is als de kinderen gebaren gebruiken. Wist je dat daar onderzoeken naar zijn gedaan? Die laat ik je ook zien.

Ook gaan we samen gebaren oefenen die superhandig zijn bij baby’s maar ook bij peuters.

StudioAnnemarije - Misa.web-38

MEER DAN 11+ JAAR ERVARING

Baby- en kindgebaren is mijn grote passie en met veel liefde
deel ik mijn kennis met andere mensen.

StudioAnnemarije - Misa.web-33-heel

Sinds mei 2O1O heb ik duizenden mensen online kennis laten maken met baby- en kindgebaren. Ik heb honderden ouders een live cursus mogen geven en de pedagogische medewerkers van tientallen kinderdagverblijven mogen trainen.

Dankzij deze methode hebben kleintjes minder frustratie en minder boosheid, er is meer rust en verbinding, woordenschat groeit en het is super leuk. Maar er zijn nog veel meer voordelen zoals beter onderlinge relatie (dus ook relatie met je partner), minder slapeloze nachten en ook minder geïrriteerd zijn.

Toch merk ik dat er nog steeds veel mensen zijn die nooit over baby- en kindgebaren hebben gehoord. Daarom doe ik deze GRATIS masterclass baby- en kindgebaren.

Hoe fijn is het als je kleintje je al vanaf 6 maanden kan vertellen wat er in hem omgaat en wat zijn behoeftes zijn?

Ik heb meegedaan met de gratis masterclass van Misa. Wauw wat een passie, enthousiasme en energie heeft zij! Heel aanstekelijk, maar vooral super leerzaam en interessant om een eerste stap te zetten in de wereld van baby- en kindgebaren. Hier wil ik graag mee verder gaan samen met mijn kleintje! Zeker een aanrader om mee te doen met de masterclass.

José - moeder

© 2010-2021 - ALL RIGHTS RESERVED - ZEG HET MET JE HANDJES

privacyverklaring