Wordt jouw kleintje het gezicht van 'Zeg het met je handjes'?

 Doe nu mee en maak kans op toffe prijzen!

Meld je snel aan!

Na je aanmelding ontvang je de bevestiging
en verdere instructies in je mailbox.

Rick goed transp

Wist jij dat ik al 11 jaar super enthousiast ben over baby- en kindgebaren?
En dat ik al sinds 2017 mijn eigen methode ‘Leer mij begrijpen’ heb ontwikkeld?

Toen ik deze methode en de lesmaterialen ging ontwikkelen, zocht ik een manier om gebaren visueel te maken. Ik koos op dat moment voor een jongetje en een meisje, eerst in zwart-wit en daarna kregen ze ook kleurtjes. Om hun nog levendiger te maken heb ik hun ook namen gegeven.

Om het lesmateriaal van 'Zeg het met je handjes' en alle social media uitingen letterlijk een gezichtje te kunnen geven, ben ik verder gegaan en heb ik ook verschillende kinderen op de foto gezet (zie foto's hieronder).

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en heeft mijn bedrijf een ware make-over gehad, waardoor ik nu op zoek ben naar 2 nieuwe gezichtjes van
'Zeg het met je handjes'.

Ik heb zelf gebaren kaarten, een verjaardagskalender en andere materialen laten maken, maar dit zijn platte gebaren op papier en omdat gebaren bewegende beelden zijn en ik jullie ook wil laten zien hoe je de gebaren daadwerkelijk maakt, wil ik er ook heel graag echte bewegende kinderen bij hebben.

Ik ontvang regelmatig verschillende foto’s en filmpjes van jullie, wat ik heel erg waardeer en waar ik super blij mee ben. Dit heeft mij op dit idee gebracht. Ik ben nu op zoek naar 2 kindjes die het nieuwe gezicht van 'Zeg het met je handjes' van dit jaar willen worden.

Saar mooi transp
01
4-uil

Hoe doe je mee?

Allereerst meld je je aan via het aanmeldformulier die je boven aan deze pagina kunt vinden. 

Na het aanmelden krijg je van mij een bevestigingsmail met daarin een filmpje met gebaren die je samen kunt oefenen. Je maakt een filmpje van je kleine spetter dat hij of zij aan het gebaren is en die stuur je naar mij toe. Ik kies dan vervolgens 2 tot 4 kinderen die ik ga uitnodigen voor een professionele fotoshoot en dan word jouw kleintje officieel het gezicht van 'Zeg het met je handjes'.

Denk je nu: ‘wat jammer mijn kind doet nog geen gebaren, dus ik kan niet mee doen’? Geen probleem. Als je mee doet krijg je van mij een filmpje met gebaren toegestuurd, die je vervolgens samen kunt gaan oefenen. En wie weet zie je snel ook iets terug. Het gaat er niet om hoe perfect ze iets doen; zwaaien en wijzen zijn ook gebaren. Dus je kan zeker mee doen, ook als je nog geen duidelijke gebaren terug ziet.

Hoe stuur je het filmpje naar mij toe? Bij voorkeur via een privé bericht op Instagram. Je kan je filmpje daarna ook in je eigen stories plaatsen en mijn daarin taggen, zodat ik het ook kan zien. Als je het deelt in je eigen stories, vergroot je de kans om uitgekozen te worden. 

Op 1 juni – De 'Internationale Dag van het Kind' (Kinderdag) – maak ik bekend wie het gezicht van 'Zeg het met je handjes' wordt. Ik vind dit een heel mooi moment. Op deze speciale dag wordt in vele landen feest gehouden voor de kinderen en daarom kies ik deze datum. Voor mij is het echt een feestdag waarop kinderen cadeautjes krijgen en een fotosessie vind ik ook een heel mooi cadeau. Dus als je mee wilt doen is het belangrijk dat ik je filmpje vóór vrijdag 28 mei heb gezien.

En weet je wat zo mooi is? Ook als je niet gekozen zou worden heb je veel aan deze gebaren. Je hebt dan een mooie start gemaakt om op deze manier met elkaar te kunnen communiceren. Dankzij baby- en kindgebaren kunnen kinderen zich sneller uiten, hebben grotere woordenschat, minder frustratie, meer verbinding en het is super leuk om op deze manier met de taal bezig te gaan. Je doet zo iets voor je kleintje en deze actie is echt iets voor jullie samen.

Wat zijn de selectie criteria?

  • Je hebt een zoon, dochter of tweeling tussen de 1 en 3 jaar oud.

  • Je kleintje gebaart of je bent bereid hiervoor samen te oefenen.

  • Het lijkt jou fantastisch dat jouw knappe spetter het model en het gezicht van 'Zeg het met je handjes' wordt.

  • En je geeft toestemming aan 'Zeg het met je handjes' om alle foto’s/video’s te gebruiken voor diverse promotie materialen.

Uit de diverse inzendingen, kies ik 2 tot 4 kinderen waarvan ik denk dat ze het beste passen bij 'Zeg het met je handjes'.

* Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden

Wat betekent het gezicht van 'Zeg het met je handjes' zijn?

Wanneer jouw kleintje het gezicht van 'Zeg het met je handjes' wordt, betekent dit dat je toestemming geeft voor het volgende: 

  • Ik mag gebruik maken van foto/video materiaal van jouw kleintje op mijn website, boekjes, promotie materiaal, presentaties …

  • Ik mag gebruik maken van foto/video materiaal van jouw kleintje op mijn sociaal media kanalen: Instagram, Facebook en/of LinkedIn.

Wordt jouw kleintje het gezicht van 'Zeg het met je handjes' dan krijg jij:

  • Gratis toegang tot mijn 5 weekse online basis cursus 'Leer je kleintje begrijpen' t.w.v. € 197,-

  • Gratis fotoshoot (in juni) met een professionele fotograaf t.w.v. €400,-

  • Gratis 5 mooiste digitale professionele foto's van jouw kleintje

  • Een leuke verassing

Miša | Zeg het met je handjes Baby- en kindgebaren expert

Enthousiast, energiek en liefdevol deel ik mijn passie over baby- en kindgebaren graag met jou. Als baby- en kindgebaren expert geef ik cursussen aan ouders, grootouders, verzorgers en professionals. Sinds mei 2010 heb ik duizenden mensen online kennis laten maken met babygebaren. Ik heb honderden ouders een live cursus gegeven en de pedagogische medewerkers van tientallen kinderdagverblijven mogen trainen.

Inmiddels heb ik babygebaren verder uitgebreid en is het een methode geworden ( © Leer mij begrijpen), waar je veel meer leert dan alleen maar gebaren. Het gaat over communicatie in het algemeen, dus ook over non-verbale communicatie, taalontwikkeling, motorische ontwikkeling, hersenontwikkeling en nog veel meer. Natuurlijk leer je ook hoe je dit kan toepassen in het dagelijkse leven.

Mijn missie is zo veel mogelijk ouders, verzorgers en professionals kennis te laten maken met baby- en kindgebaren en ze ook te leren hoe ze deze methode het beste in de praktijk kunnen inzetten. Baby- en kindgebaren is mijn grote passie en ik hoop andere ouders, verzorgers en professionals net zo enthousiast te maken.

Liefs Miša

StudioAnnemarije - Misa.web-63

Een impressie van 'Zeg het met je handjes'

Word jouw kleintje het gezicht van 'Zeg het met je handjes' voor 2021?

Meld je dan nu snel aan!

Na je aanmelding ontvang je de bevestiging en verdere instructies in je mailbox.

'Word jouw kleintje het gezicht van 'Zeg het met je handjes' voor 2021 en helpt jouw kleintje zo baby- en kindgebaren nog beter op de kaart te zetten?'

© 2010-2021 - ALL RIGHTS RESERVED - ZEG HET MET JE HANDJES

privacyverklaring