Gebarenkaarten

 Baby- en kindgebaren

Dat baby’s en peuters nog niet kunnen praten, wil niet zeggen dat we niet met ze kunnen communiceren. Ze snappen veel meer dan je denkt. Met baby- en kindgebaren kunnen ze al vanaf 6 maanden, dus ver voor ze kunnen praten, met hun handjes aan ons vertellen wat ze bedoelen, voelen en denken.

Met baby- en kindgebaren maak jij woorden visueel voor jouw kleintje. Herhaling is daarbij heel belangrijk. Maar soms is het moeilijk en een hele uitdaging om gebaren consequent aan te bieden aan je kindje. Deze prachtige en kleurrijke gebarenkaarten helpen jou daarbij.

Hang de dagkaarten overal in huis op. De kaarten herinneren jou eraan om jouw woorden te ondersteunen met gebaren. Zo leren jij en jouw kleine spetter op een speelse wijze met elkaar communiceren ver voordat hij het met woorden kan zeggen.

Kortom een hele fijne ondersteuning voor thuis en zeker ook voor kinderdagverblijven of gastouders. En ook niet onbelangrijk een ideale toevoeging om alles wat je leert bij mijn cursussen direct in de dagelijkse praktijk te implementeren. Ze zijn heel duidelijk voor volwassenen en ook voor de kleintjes. Er zitten 50 dagkaarten in een doosje.

Ps. Wist je dat we ook gebarenkaarten met QR codes hebben? Scan de code op de kaart en bekijk vervolgens direct de bijbehorende video met uitleg over hoe je het gebaar moet uitvoeren. Wil je liever de gebarenkaarten met QR codes? Klik dan hier.

''Communicatie gaat niet zozeer over zenden en ontvangen, maar over begrijpen en verbinden''

© 2010 -2021 - ALL RIGHTS RESERVED - ZEG HET MET JE HANDJES

ALGEMENE VOORWAARDEN