Gebarenkaarten met QR codes Deel 2 + Gebarenkaarten cursus
Voor ouders en professionals

Scan de QR code op de gebarenkaart met je mobiel en bekijk direct de video met de uitleg over hoe je het gebaar moet uitvoeren.

Gebarenkaarten met QR codes Deel 2 + Gebarenkaarten cursus Voor ouders en professionals

Scan de QR code op de gebarenkaart met je mobiel en bekijk direct de video met de uitleg over hoe je het gebaar moet uitvoeren.

Pre-order nu met korting en extra bonus!

Na een super succesvolle lancering van mijn gebarenkaarten met QR-codes deel 1 is hier de ideale opvolger: deel 2 met weer 50 gloednieuwe gebaren! Bestel nu met € 30,- korting en ontvang de mini-cursus 'Voorlezen met Gebaren' er GRATIS bij.

Dat baby’s en peuters nog niet kunnen praten, wil niet zeggen dat we niet met ze kunnen communiceren. Ze snappen veel meer dan je denkt. Met baby- en kindgebaren kunnen ze al vanaf 6 maanden, dus ver voor ze kunnen praten, met hun handjes aan ons vertellen wat ze bedoelen, voelen en denken.

Met baby- en kindgebaren maak jij woorden visueel voor jouw kleintje. Herhaling is daarbij heel belangrijk. Maar soms is het moeilijk en een hele uitdaging om gebaren consequent aan te bieden aan je kindje.

Deze prachtige en kleurrijke gebarenkaarten met QR codes deel 2 helpen jou daarbij! Hang de gebarenkaarten overal in huis op. De kaarten herinneren jou eraan om jouw woorden te ondersteunen met gebaren. Zo leren jij en jouw kleine spetter op een speelse wijze met elkaar communiceren ver voordat hij het met woorden kan zeggen.

Elke gebarenkaart heeft een unieke QR code. Scan de code op de kaart en bekijk vervolgens direct de bijbehorende video waarin voorgedaan wordt hoe je het gebaar moet uitvoeren. Op deze manier wordt heel makkelijk voor jou als drukbezette ouder of professional om de gebaren direct op de juiste manier in de dagelijkse praktijk te implementeren!

En dat is nog niet alles. Bij de gebarenkaarten hoort ook een praktische cursus met video voorbeelden en uitleg over de 50 gebaren die op de kaarten staan.

Kortom een hele fijne ondersteuning voor thuis en zeker ook voor kinderdagverblijven of gastouders. Ideaal voor als je weinig tijd hebt en direct hands-on aan de slag wilt in de praktijk! Maar de gebarenkaarten zijn zeker ook een perfecte aanvulling op en ondersteuning bij mijn online cursussen, zodat je direct met het geleerde aan de slag kunt gaan. De kaarten zijn heel duidelijk voor volwassenen en ook voor de kleintjes. Er zitten 50 gebarenkaarten in een doosje.

62-IMG_4654

Wil jij:

 • Dat jij en je kleintje elkaar beter gaan begrijpen?

 • Direct communiceren met je kleintje ongeacht zijn leeftijd?

 • Dat je kleintje minder boosheid, frustraties en driftbuien heeft?

 • Meer rust in jullie gezin?

 • Meer ruimte voor gezelligheid?

 • Minder peuterpubertijd ervaren?

 • Tussen jou en je kleintje meer verbinding en dus een hechtere band?

 • Inzicht krijgen in de gedachten, gevoelens en behoeftes van je kind?

Miša Baby- en kindgebaren expert

Enthousiast, energiek en liefdevol deel ik mijn passie over baby- en kindgebaren graag ook met jou. Als baby- en kindgebaren expert geef ik cursussen aan ouders, grootouders, verzorgers en professionals. Sinds mei 2010 heb ik duizenden mensen online kennis laten maken met babygebaren.
Ik heb honderden ouders een live cursus gegeven en de pedagogische medewerkers van tientallen kinderdagverblijven mogen trainen.

Inmiddels heb ik babygebaren verder uitgebreid en is het een methode geworden ( © Leer mij begrijpen), waar je veel meer leert dan alleen maar gebaren. Het gaat over communicatie in het algemeen, dus ook over non-verbale communicatie, taalontwikkeling, motorische ontwikkeling, hersenontwikkeling en nog veel meer. Natuurlijk leer je ook hoe je dit kan toepassen in het dagelijkse leven.

Mijn missie is zo veel mogelijk ouders, verzorgers en professionals kennis te laten maken met baby- en kindgebaren en ze ook te leren hoe ze deze methode het beste in de praktijk kunnen inzetten. Baby- en kindgebaren is mijn grote passie en ik hoop jou net zo enthousiast te maken.
Ik zou het geweldig vinden om jou dagelijks te kunnen ondersteunen om gebaren in te zetten middels mijn gebarenkaarten met QR codes en bijbehorende gebarenkaarten cursus! 

Liefs Miša

''Communicatie gaat niet zozeer over zenden en ontvangen, maar over begrijpen en verbinden''

Wat als jij je kleintje begrijpt?

Wil je de behoeftes van je kleintje beter leren herkennen en verlang je naar duidelijkheid, meer rust en verbinding?

Dan zijn de gebarenkaarten met QR codes en bijbehorende gebarenkaarten cursus zeker iets voor jou!

Je ervaart de de kracht van gebaren en het effect op het leven van jou en je kleintje. Gebaren zijn dé sleutel tot betere communicatie, wat leidt tot:

 • Zeg het met je handjes VINK_crop

  minder driftbuien

 • Zeg het met je handjes VINK_crop

  minder frustratie (aan beide kanten)

 • Zeg het met je handjes VINK_crop

  meer rust en balans

 • Zeg het met je handjes VINK_crop

  meer contact en verbinding

 • Zeg het met je handjes VINK_crop

  een hechtere onderlinge band

 • Zeg het met je handjes VINK_crop

  grotere woordenschat

 • Zeg het met je handjes VINK_crop

  minder gedragsproblematiek

 • Zeg het met je handjes VINK_crop

  betere taalontwikkeling

Zij hebben het al ervaren

Referentie 2
Kopie van Zonder titel

Ik had de eer om de gebarenkaarten met QR codes deel 1 nog voor de pre-order te mogen testen en mijn ervaring te delen.
En jeetje wat ben ik oprecht enthousiast over deze kaarten!

Ik had hiervoor de oude gebarenkaarten al gekocht en was hier al lekker mee aan de slag gegaan met mijn zoontje. Echter liep ik er al snel tegen aan dat ik in al mijn enthousiasme vastliep en niet goed wist hoe ik alle gebaren op de kaarten moest uitvoeren en dat de kaarten daarom toch al snel weer in de kast bleven liggen. Ik realiseerde me al snel dat ik op deze manier eigenlijk niets met de kaarten zou kunnen doen en ik toch eerst een cursus zou moeten volgen.

Hoe fijn en handig zijn dan de nieuwe gebarenkaarten met QR codes en bijbehorende cursus! Zo fijn dat ik nu echt aan de slag kan met de gebaren op de kaarten en ze vooral ook direct op de juiste manier kan oefenen met mijn zoontje! We hebben al zoveel plezier gehad samen tijdens het oefenen en ik vind het zo'n groot voordeel dat ik de gebaren direct in ons dagelijks leven kan toepassen en dat je de kaarten er zo makkelijk even bijpakt.

Als ondernemer en moeder van een baby van 8 maanden heb ik namelijk vooral heel weinig tijd, maar wil ik wel graag baby-en kindgebaren inzetten voor mijn zoontje. Deze nieuwe gebarenkaarten zijn echt de uitkomst voor mij. Ik scan de code op mijn gebarenkaart en kan vervolgens direct de video bekijken op mijn mobiel en het ook direct oefenen met mijn zoontje. Zo praktisch en waardevol! Maar vooral ook superleuk en verbindend om samen te doen. En ook heel fijn dat ik alle gebaren rustig kan nakijken op mijn vrije dag, wanneer ik iets meer tijd om handen heb, in de gebarenkaartencursus.

José

Moeder

Wat mag je verwachten van de gebarenkaarten met QR codes deel 2 en bijbehorende gebarenkaarten cursus?

Wanneer je gebaren inzet, zie je heel snel verbetering in de communicatie met je kindje. Dit geeft meer rust, begrip en verbinding. Minder frustratie en boosheid. Je ervaart hoe leuk het is om zo met je kleintje bezig te zijn. De peuterpuberteit hoort tot het verleden en jullie genieten samen van de gezellige momenten. Gebaren brengen je dicht bij elkaar.

Wat krijg je?

 • Prachtige en kleurrijke gebarenkaarten die jou elke dag gaan ondersteunen bij het gebaren

 • 50 gebarenkaarten in een doosje

 • Met duidelijke afbeeldingen en daardoor makkelijk te begrijpen voor zowel volwassenen en kleintjes

 • Elke kaart heeft een unieke QR code. Scan de code en bekijk direct de video op je telefoon waarin ik je laat zien hoe je het gebaar moet uitvoeren.

 • Een praktische cursus met video voorbeelden en uitleg over de 50 gebaren die op de gebarenkaarten staan

 • Pre- order nu met 30 euro korting! Levering van de kaarten is medio augustus.

 • Inclusief extra bonus: gratis toegang tot mijn mini-cursus 'Voorlezen met Gebaren'

Gebarenkaarten deel 2.
Pre-order actie! Bestel vandaag en krijg een mini cursus cadeau

Bestel nu voor

€ 47,-

NORMAAL €77,

*Bestel de gebarenkaarten met QR codes deel 2 met bijbehorende gebarenkaarten cursus nu met € 30,- korting voor slechts € 47,- in plaats van € 77,-. En dat is nog niet alles. Ook krijg je een hele toffe bonus: gratis toegang tot mijn mini cursus 'Voorlezen met Gebaren'.

Betalingen

FAQ - meest gestelde vragen

Wil jij ook makkelijk communiceren met je kleintje? Gebruik dan iedere dag deze gebarenkaarten en ondersteun jouw woorden met gebaren!

Wil jij ook makkelijk communiceren met je kleintje? Gebruik dan iedere dag deze gebarenkaarten en ondersteun jouw woorden met gebaren!

© 2010 -2021 - ALL RIGHTS RESERVED - ZEG HET MET JE HANDJES

ALGEMENE VOORWAARDEN