Ontwerp zonder titel

Dankbaar en trots op 2021

Ik ben dankbaar en trots op wat ik het afgelopen jaar heb neergezet.

Zo vlak na de feestdagen kijk ik nog een laatste keer terug op het afgelopen jaar. Het was weer een bijzonder jaar en er is veel gebeurd. Vooral binnen mijn bedrijf. ‘Zeg het met je handjes’ heeft een enorme groei en verandering meegemaakt. 

Begin 2021 kwam mijn nieuwe branding uit met een nieuw logo. Ik ben van knallend roze naar rustige natuurlijke kleuren gegaan. Mijn website heeft een nieuw jasje gekregen. En mijn materialen en Instagram ook. 

Na de zomer kwamen mijn vernieuwde gebarenkaarten binnen. Al binnen twee maanden was ik door mijn voorraad heen. Ongelooflijk! Voordat het jaar afgelopen was, had ik bijna 300 kaarten verkocht. Daar ben ik superblij mee, want nu weet ik zeker dat mijn volgers lekker bezig zijn met baby- en kindgebaren. Jij ook?

Verder heb ik afgelopen jaar een tweetal fotoshoots gedaan. Eentje met de nieuwe gezichten van ‘Zeg het met je handjes’. Wat deden die lieve kinderen het goed! Het was superleuk om te doen. De foto’s komen binnenkort op mijn website te staan. Ik wil de ouders nog een keer bedanken dat zij dit mogelijk hebben gemaakt voor mij. 

En dan net voor het einde van het jaar de lancering van drie heel nieuwe programma’s: mijn quiz waarin je jouw kennis over baby- en kindgebaren kan testen, een mini-cursus waar je op een laagdrempelige manier kennis kan maken met deze mooie methode en de onlinecursus ‘Liedjes met Gebaren’ die ik samen met Eveliene (een van de docenten uit mijn team) maakte. Dit was gelijk een succes! Wat een leuke reacties kregen we hierop. Zo lief!

Al met al ben ik supertrots op wat ik allemaal heb neergezet in het afgelopen jaar. En daarvoor wil ik al mijn volgers bedanken. Want zonder hen was het niet gelukt. Dus SUPERBEDANKT! 

Via deze weg wens ik jou een fijn jaar toe. Een jaar vol liefde, gezondheid en verbinding, waarin al jouw dromen en wensen uitkomen. 

Warme groetjes
Miša