Dankjewel voor je bestelling!

Supertof dat je met baby- en kindgebaren aan de slag gaat (of juist verder gaat)!

Je ontvangt straks een aantal mails in jouw inbox. In de eerste mail vind je de factuur voor jouw eigen administratie. De tweede mail is een bevestigingsmail vanuit mij met daarin alle praktische informatie rondom je aankoop.

Mocht het je eerste bestelling zijn bij mij, dan ontvang je vanuit de app omgeving een mail met je inloggegevens voor de app waarin je jouw facturen en bestellingen kan inzien, maar ook toegang hebt tot jouw gekochte cursussen en/of app licentie.

Let op: alleen wanneer je voor het eerst een bestelling plaats in de webhop ontvang je de inloggegevens. Bij een volgende bestelling binnen de webshop ontvang je niet opnieuw inloggegevens, maar kan je inloggen met de voor jouw al bekende gegevens. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, dan kan je via wachtwoord vergeten heel eenvoudig je wachtwoord herstellen en opnieuw aanmaken.

Heb je niets ontvangen? Check dan eerst even goed je SPAM. Nog steeds niets ontvangen? Stuur dan een e-mail naar techniek@zeghetmetjehandjes.nl en dan helpt mijn team je graag verder.

Ps. Volg je mij al op Instagram? Ik deel hier regelmatig kennis en inspiratie over baby- en kindgebaren. Het lijkt me heel leuk om daar met je te connecten.

Ik wens je veel plezier met je aankoop!

Warme groetjes, Misa

4-IMG_4925

© 2010-2021 - ALL RIGHTS RESERVED - ZEG HET MET JE HANDJES

privacyverklaring