Hoi,
ik ben Miša.

Misa-9
Stijlelement-pijl-zeghetmetjehandjes-resize

De 5-daagse online cursus:
IK BEN OKÉ

Ben je klaar voor verandering? Durf jij voor jezelf te kiezen?

Je bent meer dan een moeder, partner, collega, dochter of vriendin…. Jij bent ook JIJ. Jij bent een prachtige en mooie vrouw en je mag jezelf zijn en weer gaan stralen en genieten. Jij mag jezelf op nummer 1 zetten en meer liefdevol naar jezelf zijn. Als jij dat kan, laat je ook aan je kind zien hoe belangrijk zelfliefde is. Zo geef je een mooi cadeau aan jezelf en ook aan je kind(eren).
Begin op 10 april jouw reis naar meer (zelf)liefde en innerlijke rust!

Wat ga je ontdekken?

  • Dagelijkse, inspirerende e-mail: Elke dag ontvang je een inspirerende en motiverende e-mail van mij, Misa, rechtstreeks in je inbox.

  • Praktische tips & oefeningen: Ik deel mijn persoonlijke inzichten en geef je oefeningen om te werken aan jezelf en meer zelfliefde te voelen.

  • Verhalen over verandering: Lees in de besloten Instagram groep echte ervaringen en successen van andere vrouwen die al aan deze reis zijn begonnen.

  • Leer opnieuw van jezelf te houden: Ontdek hoe kleine stapjes grote veranderingen kunnen brengen.

Zeg het met je handjes docententraining

De 5-daagse online cursus:
IK BEN OKÉ

Stijlelement-quote-resize

"Elke dag is een kans om opnieuw te beginnen en jezelf te omarmen. Doe mee met de 5-daagse en ontdek hoe (zelf)liefde de sleutel kan zijn tot een stralend en fijner leven''

20221120-DSCF4384

Waarom Deelnemen?

Elke nieuwe dag brengt een kans om opnieuw te beginnen, jezelf te accepteren en te stralen van binnenuit. Deze 5-daagse cursus is meer dan alleen wat oefeningen. Je leert stapje voor stapje opnieuw van jezelf te houden en goed voor jezelf te zorgen. Vaker ‘nee’ zeggen tegen anderen en vaker ‘ja’ tegen jezelf.

Je leert hoe jouw zelfbeeld je leven en de mensen om je heen kan veranderen. Maar ook om jezelf weer recht in de spiegel aan te kijken, rechtop te gaan staan en je dromen waar te maken. Want als ik het kan, kan jij het ook.

Deze 5-daagse is een gratis cadeautje aan jezelf om deze mooie kans met beide handen beet te grijpen.

Stijlelement-pijl-zeghetmetjehandjes-resize

Meld je aan

De 5-daagse online cursus:
IK BEN OKÉ

Hoe doe je mee?

Simpel! Klik op de onderstaande knop om je gratis in te schrijven. Bevestig je deelname en je bent klaar om te beginnen. Vergeet niet je spambox te controleren voor mijn eerste e-mail op 10 april 2024!

Untitled design (9)

Van uit het leven willen stappen naar 100% genieten van het leven in het HIER EN NU.

Mijn weg was enorm hobbelig en had vele zijsporen. Op mijn 10e wist ik waar ik naartoe wilde. Werken met kinderen, dat was mijn droom. In Slowakije (daar ben ik geboren) wilde ik de opleiding Pedagogiek volgen, maar werd niet toegelaten vanwege mijn slechte cijfers. Een ander had zich daar misschien bij neergelegd, ik niet. Ik zocht naar een oplossing. Zo kwam ik op mijn 23e naar Nederland als au-pair (in eerste instantie voor een jaartje - inmiddels zijn we 26 jaar verder). Ik sprak geen woord Nederlands, maar toch kon ik met kinderen werken en was ik gelukkig. Jaren later heb ik hier in Nederland de opleiding SPW gevolgd en heb ik 13 jaar bij een kinderdagverblijf gewerkt. Mijn wens om met kinderen te werken was dus toch uitgekomen.

Onderweg heb ik veel mogen leren. Ik kwam uit een gezin waar niet veel geld was en de mindset niet bepaald positief. Ik wilde het anders. Dus ben ik me gaan verdiepen in hoe ik mijn mooiste leven kon leven. 

Ik ben gaan leren over mezelf, over de mindset, de kracht van gedachten en taal, en veel en veel meer. Naast mijn carrièrepad (Zeg het met je handjes) heb ik altijd aan mezelf gewerkt. Ik heb vele coachingtrajecten en -opleidingen gevolgd. Daarna heb ik vrouwen en moeders gecoacht. Wat ik in die jaren heb gemerkt, was dat bij veel vrouwen zelfliefde ontbrak. En dat herken ik enorm, omdat dat jarenlang bij mijzelf ook het geval was. Het was zelfs zo erg dat ik uit het leven wilde stappen. Gelukkig heb ik op een bepaald moment de switch gemaakt.

Nu wil ik jou meenemen op de reis naar meer zelfliefde, verbinding en je dromen waarmaken. Vaker ‘nee’ zeggen tegen een ander en ‘JA’ tegen jezelf. Je verdient het. En als ik het kan, kan jij het ook!

Wil jij meer lezen over mijn pad? Volg me dan op @Misa_Martina.

Wil jij aan jezelf werken, volg dan de gratis 5-daagse en ervaar zelf hoe jij je mooiste leven kan leven.