ONLINE GRATIS live 5-DAAGSE KENNISMAKING
BABY- EN KINDGEBAREN
'Leer je kleintje begrijpen'

Schrijf je nu GRATIS in!
We starten woensdag 29 juni

ONLINE GRATIS live 5-DAAGSE KENNISMAKING
BABY- EN KINDGEBAREN
'Leer je kleintje begrijpen'

Schrijf je nu GRATIS in!
We starten woensdag 29 juni

Dat baby's en peuters nog niet kunnen praten, wil niet zeggen dat we niet met ze kunnen communiceren. Ze snappen veel meer dan je denkt. Met baby- en kindgebaren kunnen ze al vanaf 6 maanden dus ver voor ze kunnen praten, met hun handjes aan jou vertellen wat ze bedoelen, voelen en denken.

Toch merk ik dat er nog steeds veel mensen zijn die nooit over baby- en kindgebaren hebben gehoord. Daarom geef ik deze 5-daagse GRATIS kennismaking met baby- en kindgebaren.

Vul hiernaast je gegevens in en start ook samen met heel veel andere ouders en professionals op woensdag 29 juni 2022 met het leren van de eerste gebaren!

Naam(Vereist)

Jouw gegevens zijn veilig bij mij, ik stuur je alleen informatie over baby- en kindgebaren. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring.

Wil je weten wat jouw kleintje jou wil vertellen en verlang je ook naar duidelijkheid, minder frustratie, meer rust en verbinding?

Dan is deze 5 daagse kennismaking
"Leer je kleintje begrijpen" zeker iets voor jou.

ZO WERKT HET:

Als je je hebt aangemeld voor deze 5 -daagse ontvang je vanaf 29 juni 5 dagen lang iedere ochtend een mail waarin ik je meer vertel over deze methode. En dat niet alleen. We gaan ook samen gebaren leren in de besloten Instagramgroep!

StudioAnnemarije - Misa.web-38

MEER DAN 12 JAAR ERVARING

Baby- en kindgebaren is mijn grote passie en met veel liefde
deel ik mijn kennis met andere mensen.

Sinds mei 2010 heb ik duizenden ouders & professionals online kennis laten maken met baby- en kindgebaren. Ik heb honderden ouders een live cursus mogen geven en de pedagogische medewerkers van tientallen kinderdagverblijven mogen trainen.

Dankzij deze methode hebben kleintjes minder frustratie en minder boosheid, er is meer rust en verbinding, de woordenschat groeit en het is super leuk om te doen. Maar er zijn nog veel meer voordelen zoals een beter onderlinge relatie (dus ook jouw relatie met je partner), minder slapeloze nachten en minder irritatie.

Toch merk ik dat er nog steeds veel mensen zijn die nog nooit over baby- en kindgebaren hebben gehoord. Daarom geef ik deze 5 daagse GRATIS kennismaking met baby- en kindgebaren.

Hoe fijn is het als je kleintje je al vanaf 6 maanden kan vertellen wat er in hem omgaat en wat zijn behoeftes zijn?

Ik heb meegedaan met de 5 daagse kennismaking van Misa, wat al ontzettend leuk was.
Daarna ben ik met veel enthousiasme zelf gaan oefenen. Wat doet ze dat ontzettend leuk en met veel enthousiasme! Echt super en zeker een aanrader.

Carian - moeder van een meiden drieling

© 2010-2024 - ALL RIGHTS RESERVED - ZEG HET MET JE HANDJES

privacyverklaring