ONLINE 5-DAAGSE KENNISMAKING
BABY- EN KINDGEBAREN

'Leer je kleintje begrijpen'

Speciale bonus voor jou als deelnemer
van een van de trainingen van Kinderen Beter Begrijpen.

Meld je nu aan voor de 5 daagse!

Dat baby’s en peuters nog niet kunnen praten, wil niet zeggen dat we niet met ze kunnen communiceren. Ze snappen veel meer dan je denkt. Met baby- en kindgebaren kunnen ze al vanaf 6 maanden dus ver voor ze kunnen praten, met hun handjes aan ons vertellen wat ze bedoelen, voelen en denken.

Toch merk ik dat er nog steeds veel mensen zijn die nooit over baby- en kindgebaren hebben gehoord. Daarom doe ik deze 5-daagse kennismaking met baby- en kindgebaren, waar jij als bonus van een van de trainingen van Kinderen Beter Begrijpen toegang tot krijgt.

Wil je de behoeftes van je kleintje beter leren herkennen en verlang je ook naar duidelijkheid, minder frustratie, meer rust en verbinding?

Dan is deze 5 daagse kennismaking
“Leer je kleintje begrijpen” zeker iets voor jou.

HOE WERKT HET?

Als je je hebt aangemeld voor deze 5 -daagse ontvang jij vanaf vandaag 5 dagen lang iedere ochtend een mail waarin ik je meer vertel over deze methode. Dat niet alleen. We gaan ook samen gebaren leren.

StudioAnnemarije - Misa.web-38

MEER DAN 10+ JAAR ERVARING

Baby- en kindgebaren is mijn grote passie en met veel liefde
deel ik mijn kennis met andere mensen.

StudioAnnemarije - Misa.web-33-heel

Sinds mei 2O1O heb ik duizenden mensen online kennis laten maken met baby- en kindgebaren. Ik heb honderden ouders een live cursus mogen geven en de pedagogische medewerkers van tientallen kinderdagverblijven mogen trainen.

Dankzij deze methode hebben kleintjes minder frustratie en minder boosheid, er is meer rust en verbinding, woordenschat groeit en het is super leuk. Maar er zijn nog veel meer voordelen zoals beter onderlinge relatie (dus ook relatie met je partner), minder slapeloze nachten en ook minder geïrriteerd zijn.

Toch merk ik dat er nog steeds veel mensen zijn die nooit over baby- en kindgebaren hebben gehoord. Daarom doe ik deze 5daagse GRATIS kennismaking met baby- en kindgebaren.

Hoe fijn is het als je kleintje je al vanaf 6 maanden kan vertellen wat er in hem omgaat en wat zijn behoeftes zijn?

Ik heb meegedaan met de 5 daagse kennismaking van Misa, wat al ontzettend leuk was. Daarna ben ik met veel enthousiasme zelf gaan oefenen. Wat doet ze dat ontzettend leuk en met veel enthousiasme! Echt super en zeker een aanraden.

Carian - moeder

© 2010-2021 - ALL RIGHTS RESERVED - ZEG HET MET JE HANDJES

privacyverklaring