Baby- en kindgebaren
3-daagse cursus
We starten maandag 29 april

Schrijf je nu GRATIS in en ontdek
hoe jij met je kleintje kunt communiceren
door middel van baby-en kindgebaren.

Misa Zeghetmetjehandjes.nl (640 x 960 px)

Minder frustratie, meer verbinding.

Dat baby's en peuters nog niet kunnen praten, wil niet zeggen dat we niet met ze kunnen communiceren. Ze snappen veel meer dan je denkt. Met baby- en kindgebaren kunnen ze al vanaf 6 maanden dus ver voor ze kunnen praten, met hun handjes aan jou vertellen wat ze bedoelen, voelen en denken.

Toch merk ik dat er nog steeds veel mensen zijn die nooit over baby- en kindgebaren hebben gehoord. Daarom organiseer ik deze 3-daagse cursus baby- en kindgebaren (tijdelijk gratis).

Wat kun je verwachten?

In deze Gratis cursus maak je kennis met mijn methode en leer je 15 verschillende gebaren + 10 bonusgebaren. Handig, want zo kun jij met je kleintje communiceren ver voordat hij/zij kan praten. Drie dagen lang ontvang je elke ochtend een praktische instructievideo waarin ik je precies uitleg welke gebaren handig zijn. In de avond kun je tijdens de livesessie (via de besloten Instagram groep) kennismaken met extra gebaren en sta ik voor je klaar om direct antwoord te geven op al jouw vragen.

Referentie
Misa Zeghetmetjehandjes.nl (640 x 960 px)-2

Meld je nu GRATIS aan

Vul hieronder je gegevens in en start ook samen met heel veel andere ouders en professionals
op maandag 29 april 2024 met het leren van de eerste handige gebaren!

Misa-62

Hoi, ik ben Miša Ik help jou dankzij baby- en kindgebaren beter te communiceren met jouw kleintje.

In 2009 was ik op zoek naar een manier om met mijn zoon Riccardo van toen bijna twee jaar te communiceren. Hij was niet zo’n snelle prater en doordat hij zich met woorden niet kon uitdrukken, was hij vaak gefrustreerd en boos. Dankzij baby- en kindgebaren kon hij zich eindelijk uiten en mij vertellen wat hij dacht, wilde of wat er in zijn hoofdje omging.

Ik voelde aan alles dat meerdere ouders baat zouden hebben bij mijn methode; ik heb er letterlijk mijn werk van gemaakt. Het is immers hét startpunt voor een goede verbinding tussen grote en kleine mensen 😉 Daarom organiseer ik met liefde deze 3-daagse cursus zodat jij jouw kleintje ook beter leert begrijpen. Het resultaat? Jij weet precies wat je kindje wil en daardoor kunnen jullie veel makkelijker verbinden! Doe je mee? 

Meestgestelde vragen

LOGO WIT_zeghetmetjehandjes-500px

© 2010-2024 - ALL RIGHTS RESERVED - ZEG HET MET JE HANDJES - PRIVACYVERKLARING