Baby- en kindgebaren
3-daagse cursus
In 2023 komt er een nieuwe ronde, schrijf je nu alvast vrijblijvend in voor de wachtlijst

Schrijf je nu in en je krijgt mijn kleurrijke kaartenset
t.w.v. €17,50 cadeau (OP = OP)

samen-gebaren

Minder frustratie, meer verbinding.

Met de feestdagen in aantocht is het belangrijk om je kindje(s) extra aandacht te geven.
Want juist door alle gezelligheid en mindere mate van structuur kunnen kleintjes zich al snel overprikkeld, gefrustreerd en minder begrepen voelen. Daarom leer je tijdens deze 3-daagse cursus handige baby- en kindgebaren om vanuit een rustige en
liefdevolle basis de feestdagen te vieren. Klinkt goed, toch?

Referentie
Foto Nicky

Langzaam lieten we steeds meer gebaren onze taal ondersteunen. We zagen dat Janna steeds meer ging begrijpen en vanaf dat ze vier maanden oud was liet ze het eerste gebaar terugzien; “Help”. Ze zette het in als ze moe was en naar bed wilde, als ze een natte luier had, als ze niet bij haar speelgoed kwam enz. Twee weken later, kwamen er ineens een gebaar of vier bij: “meer” “poep” “klaar” “plassen”. Wat de andere kinderen vooral hielp was het gebruik van de gebarenkaarten. Op deze kaartjes staat een visuele weergave van de gebaren. Zo konden we de gebaren goed onthouden.
Nicky - moeder van 5 kinderen

Wat kun je verwachten?

In deze cursus maak je kennis met mijn methode en leer je 15 verschillende gebaren + 10 bonusgebaren. Handig, want zo kun jij met je kleintje communiceren ver voordat hij/zij kan praten. Drie dagen lang ontvang je elke ochtend een praktische instructievideo waarin ik je precies uitleg welke gebaren juist tijdens de feestdagen handig zijn. In de avond kun je tijdens de livesessie kennismaken met extra gebaren en sta ik voor je klaar om direct antwoord te geven op al jouw vragen.

Zeghetmetjehandjes_Gebarenkaarten

Ontvang de baby- en kindgebaren
kaartenset t.w.v. €17,50 cadeau!

Om de baby- en kindgebaren ook na deze cursus consequent aan te kunnen bieden aan jouw kindje krijg je mijn prachtige en kleurrijke gebarenkaartenset cadeau. In het doosje zitten 50 dagkaarten die jou zullen helpen bij het implementeren van de gebaren. Zo leren jij en jouw mini-me op speelse wijze met elkaar communiceren ver voordat hij/zij het met woorden kan zeggen. Heb je mijn kaartenset (deel 1) al in huis? Geef het dan cadeau aan opa en oma, zodat ook zij beter hun kleinkind leren begrijpen. Een perfect cadeau voor de feestdagen!

Referentie
Foto Sandra

Anna is inmiddels alweer 20 maanden en gebaren zijn bij ons niet weg te denken. Alles wat zij ziet, hoort, doet... Alles laat zij zien met haar handjes. Het is heel leuk om te zien en te doen, maar vooral is het ontzettend fijn dat wij elkaar zo waanzinnig goed begrijpen!! Zelden gebeurt het dat wij Anna niet begrijpen. Wij zijn Misa met haar enorme passie voor gebaren onwijs dankbaar.
Sandra - moeder

Referentie
foto

De cursus 'babygebaren' heeft mij en mijn zoon veel gebracht. Het was echt iets van ons samen. Hij kon mij makkelijk duidelijk maken wat hij wilde. En ik begreep hem daardoor beter. Het heeft onze band versterkt. Ik kan iedereen aanraden om gebaren te gebruiken als je kinderen jong zijn (ook voor kinderen die al naar de kleuterschool - klas 1/2 - gaan).
Ciska - moeder

Referentie
Chantal

Ik ben ervan overtuigd dat onze zoon door de gebaren zichzelf duidelijker kon maken en dit fijn voor hem voelde. Hij is al vroeg gaan praten en ook kon hij al heel vroeg aangeven (met gebaren) dat hij moest plassen en poepen. Mede daardoor was hij bij 2 jaar al zindelijk. Inmiddels bijna 3 jaar vind hij het nog steeds leuk om te gebaren en ik gebruik het nog wel om hem bijv dankjewel te laten zeggen .
Chantal - moeder

StudioAnnemarije - Misa.web-63

Hoi, ik ben Miša Ik help jou dankzij baby- en kindgebaren beter te communiceren met jouw kleintje.

In 2009 was ik op zoek naar een manier om met mijn zoon Riccardo van toen bijna twee jaar te communiceren. Hij was niet zo’n snelle prater en doordat hij zich met woorden niet kon uitdrukken, was hij vaak gefrustreerd en boos. Dankzij baby- en kindgebaren kon hij zich eindelijk uiten en mij vertellen wat hij dacht, wilde of wat er in zijn hoofdje omging.

Ik voelde aan alles dat meerdere ouders baat zouden hebben bij mijn methode; ik heb er letterlijk mijn werk van gemaakt. Het is immers hét startpunt voor een goede verbinding tussen grote en kleine mensen 😉 Daarom organiseer ik met liefde deze 3-daagse cursus zodat jij jouw kleintje ook beter leert begrijpen. Het resultaat? Jij weet precies wat je kindje wil en daardoor kunnen jullie met minder frustratie de feestdagen vieren! Doe je mee? 

Meestgestelde vragen

LOGO WIT_zeghetmetjehandjes-500px

© 2010-2023 - ALL RIGHTS RESERVED - ZEG HET MET JE HANDJES - PRIVACYVERKLARING